Hirdetés
- OLED monitor topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Mini-ITX
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Blyan
félisten
Én használtam TP770E-t. Jó kis gép volt az. Béke poraira.
[link] -
ALI_G
veterán
Egy ilyen lehet csak a tápot vitte ki. Persze ez a legjobb eset. Egy márkás táp megóv az ilyen hülyeségektől, akár még magát is megvédi. De mivel be se kapcsol, talán tápot kéne cserélni. TFT-t tuti nem bántotta. Legtöbbször az alaplap, ram, VGA szokott ilyenkor elszállni. A CD-rom, meg ilyenek ált. megmaradnak. A HDD meg kétesélyes. Legtöbbje érzékeny a fesz ugrásra, és ha kapott egy jó kis löketet a táp leégése előtt, akkor annak is kaputt.
Ki kell próbálni mindent más gépben. Ja, proci is valszeg ugrott. Még a ventik ha van benne, akkor még azok jók lehetnek, meg proci hűtő (borda biztos jó még)
Ja most látom, h laptop. hát. ilyenről még hallottam. De ha garis, akkor egy próbát mindenképp megér. Esetleg ha van lakásbiztosítás, mondd azt egy vihar után, hogy a hálózatra volt kötve, és akkor ment ki. Tuti kifizetik.
Jobbat nemtok, keress fel egy laptopos topicot itt PH-n, ott több okosságot tudnak mondani ezzel kapcsban mint én. (még nincs laptopom, a közeljövőben fogok venni, de remélem nem leszek ilyen hülyemár bocs)
[Szerkesztve] -
mumu
csendes tag
ŰDV mindenkinek,,
az lenne a gondom, hogy az egyik ismerősom, a gépére akart kőtni egy, autós töltöt, persze olyat amit maga csinált, de felcserélte a polaritást,,,, azóta se kép se hang
van ezekben a gépekben valami védelem emberi hűlyeség ellen, vagy kilehet dobni az egészet,, vagy van rá lehetőség hogy valami még műkodjon benne,
Aktív témák
- L14 Gen3 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 5675U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest