Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba144
csendes tag
válasz
KopaszÁllat
üzenetére
Hackerecknek erre vannak eszközeik,például a killcmos32.
Letöltöd,futtatod,minden alapba áll.
A lényege:
A program egy hibás értéket helyez el a BIOS-ban,amitől az betölti az alapbeállításokat.
egyszerű és nagyszerű
Megjegyzés:Ha kinyírja a BIOS-o
d,nem vállalok felelősséget! -
Skica
őstag
válasz
KopaszÁllat
üzenetére
Kissé túl lett komplikálva a dolog.
Szerintem a legegyszerűbb dolog az, ha a HDD-t kiveszed, USB külső házba berak, asztali géppel, a telepítő első restart után visszarak, és telepítést a notidon befejezve örül.
Már több gépen is elvégezve mondhatom bevált módszer. -
GELLER_NO_1
csendes tag
válasz
KopaszÁllat
üzenetére
Azé' vnx ajanlatat megfontolnam.....the trouth is thru.................vagy valami ilyesmi........köll egy IC...............a régi helyett............tartalom az, amit te szeretnel......................innen frre run......nem hisztem el, hogy ne lennel eleg kreativ...........
Geller -
GELLER_NO_1
csendes tag
válasz
KopaszÁllat
üzenetére
Austriaban csinaljak....semmi tobbet nem tok mondani..az ithoni IBM elzarkozik...(Mondjuk +ertem)...................nezelodj,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Geller
-
karib
addikt
válasz
KopaszÁllat
üzenetére
Sajnos pont azért találták ki a védelmet, hogy ne lehessen ilyen egyszerűen visszacsinálni. IBM-ék nagyon értik a dolgukat, így én nem túl sok reményt fűzök hozzá, bár konkrétan nem mondom, hogy házilag lehetetlen.
-
wnix
senior tag
válasz
KopaszÁllat
üzenetére
Bővebben: link
fizetős program...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- ELADÓ: ASUS ProArt Studiobook H7600H 64GB RAM / i9 / RTX Studio / 4K OLED
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
d,nem vállalok felelősséget!