- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen SSD-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP OMEN laptop
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Dokkban 24 óra? Még mindig ezerszer jobb, mint ha csak 8 órában lett volna használva menet közben, buszon, kocsin, hegytetőn, bicajon, kutyafülén...
Erősen üzemórás nem mozgó alkatrésznek? Hacsak nem a szauna és Szibéria között mozogsz nem nagyon fogja érdekelni.
A puffer nem érv, nem fogsz csak azért venni egy rakás winyót, hogy majd jól ávághasd, akinek eladod a gépet...
Tudok csak az aprón 4 ilyen embert, ha elmondanám őket... atyaég hogyan vakarnád a fejedet
Mint írtam, a hegesztős aprósokat igyekszem elkerülni.
Tekintve, hogy úgysem tudod szűrni őket, így kerülheted, nem nagyon fog sikerülni.
A venticsere nem nagy dolog, fogyó/kopó eszköz.
Oké. Akkor most égess el egy 10k-t azonnal. Várj vele még 5 évet és megint. Ugyanaz jött ki az egyenlet végén? Nekem nem.
Viszont ha lapba nyúlok, vagy horror drága, vagy lutri, és a kör bezárult.
Éppen erről csicsergek. Ezt nem véded ki azzal sem, ha szép műanyagos gépet veszel.
Én eleve kijelzőcserével kalkuláltam. Gyárilag az összes x220 és x230 ami IPS bomba. Folt és pixelhibás minden második, idővel csak rosszabb lesz. Fórumok külföldön robbannak fel kb. ezektől.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest