- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
olvastam még reggel, hát érdekes
sajnos pont a lényegi kérdésekre nem mentek rá (felépítés), az nem sokat mond hogy "jó" betekintési szöge van. de mindegy, majd letesztelik a profibb tesztoldalak is.
ami tök jó, hogy ennyire bika a proci, de ez valahol szerintem a hátrány is. gondolom melegszik, főleg idővel ahogy porosodik, plusz ahogy látom, az aksiját is eszi rendesen (ami nem csoda). arra amúgy kíváncsi lennék, minek ilyen erős proci. sokáig én is azt tartottam fontosnak, de most inkább a 8700-ast vettem a 9600-as helyett, mert úgyse használom ki, és ez legalább kevesebbet fogyaszt és kevésbé melegszik. nehéz elképzelnem olyan szitut, amikor a proci a szűk keresztmetszet (inkább a memória és a vinyó szokott).
ami meglepett, az az nvidia nvs3100m videokari "ereje" az előző ati 3650-el összehasonlítva. főleg azért, mert 16 pipeline-ja és 64 bites memóriabusza van, szemben az előző ati 120 pipeline-jával és a 128 bites memória buszával. persze ez már 40nm-es technológia, de végülis ahogy látom, a közel azonos értéket az 1500 mhz-es shader-ével hozza, az ati 600 mhz-eséhez képest. szóval picit úgy fest, mint egy "alap" videókari rendesen felpöccintve. remélem azért tartós lesz...
viszont így, hogy ekkora különbség van az integrált és a diszkrét grafikus kártya között, sajnos elég szomorú lenne, ha tényleg nem tudná az átválthatóságot, mert az akkor egy elég nagy visszalépés az előző szériához képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Lenovo ideapad 110 / i3-6100u/ 4-8gb ddr4/ 500gb Hdd/ működő akku
- Dell Latitude 5520 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / 4G ProSupport garancia 2026-ig! A++
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő