- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
válasz
ielektros #43369 üzenetére
Én korábban dolgoztam IBM-es mérnökökkel, akik szekrény méretű nyomtató javításához is öltönyben jöttek. Sőt, az egyik szalagos egységhez egy ember értett csak, legalábbis róla tudtam, hogy össze is tudja rakni, ha már szétszedte, és egyszer szabadságon volt bent, amikor kihívtam őket, tíz percig győzködtem őket, hogy nyugodtan jöhet farmerben is. Amikor megjelent, még akkor is kérte az elnézést az öltözéke miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- sziku69: Szólánc.
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- alza vélemények - tapasztalatok
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- Windows 10
- Nők, nőügyek (18+)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T540p i5-4200M / 8GB ddr3/ 120gb sata ssd / töltő / akku nincs
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest