- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Én ha legközelebb veszek ssd-t nagyobb kapacitásút még a torrent is arról fog menni
túl van már lihegve ez a "babusgassuk az ssd-t" dolog nem kicsit. Van egy topik ahol le van írva adott ssd-k hányszorosát bírják el a gyári garis írásmennyiségnek. Ez min 10x ahogy elnéztem. Vezérlő miatt szoktak ezek behalni, nem mástól. Ha megy a trim nagy baj nem lehet. Pagefile mondjuk sok ram mellett kilövöm meg a hibersys-t, de a többi nem érdekel. -
Poo
senior tag
Azért is írtam még azt is hogy olvasgasson kicsit róla mert mindenkinek más a véleménye hogy mit kéne beállítani...Jó magam is ssd-t használok de csak ezekre(alignálás,automata defrag,trim) figyeltem oda a többi nem nagyon érdekel, h most meddig fogja bírni az ssd.....Gaabbaa írását is elolvashatja ha gondolja és majd összeveti a 2öt ,és ha nem lusta akkor olvasgat kicsit róla még.Amiket meg kifogásoltál hogy nem szükségesek mind az élettartam növelésére szolgálna, azt meg eldönti mindenki magának h kell-e vagy sem neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Androidos tablet topic
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo X1 Yoga Gen5 Intel i7-10610U Refurbished
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

túl van már lihegve ez a "babusgassuk az ssd-t" dolog nem kicsit. Van egy topik ahol le van írva adott ssd-k hányszorosát bírják el a gyári garis írásmennyiségnek. Ez min 10x ahogy elnéztem. Vezérlő miatt szoktak ezek behalni, nem mástól. Ha megy a trim nagy baj nem lehet. Pagefile mondjuk sok ram mellett kilövöm meg a hibersys-t, de a többi nem érdekel.