- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Reggie0
üzenetére
Nekem a garancia és a biztosítás és a kártérítés hasonló, mert egy kár bekövetkezte esetén kapok valamit; garanciánál mondjuk új gépet, ha javíthatatlan; a kártérítésnél mondjuk az életért lehet pénzt kapni. A garancia és a kártérítés is egy fogadás, mert ha nem következik be a kár, akkor megnyeri a pénzt az, akinek nem kell fizetnie, mert nem lett kár; ha meg mégis van kár, akkor ott az, akinek helyettem fizetnie kell. Ha a biztosítóknak nem érné meg biztosításokat árulni, akkor nem lenne biztosítás; a kártérítés is azért van, mert valaki kitalálta, hogy legyen, mert tök jó üzlet. Szeretek ilyen garancia biztosítást kötni, mert a helyszíni garanciára úgy tekintek, mint a balesetem bekövetkezése esetén bekövetkező kár kifizetésre. A kártérítésnél a vagyoni károm egy értelmezhetetlen dolog, mert a bíróság azt kérte tőlem, hogy a baleset előtti munkabérem bizonyítsam be, mert a baleset előtti munkabért kell kifizetnie a károkozónak. 6 hetes korom előtt 1 évvel nézték 6 hetes koromig a munkabérem, ami ugyanannyi, mint most, mert most is 0 nap munkaviszonyom van. Nekem a nem vagyoni károm sem lett helyreállítva, pedig gyerekkoromban kaptam több millió forint nem vagyoni kártérítést. Szóval, ha ezt nézem, nekem folyton kockáztatnom kell, de inkább fizetek, minthogy egyszer gondom legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Spórolós topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Path of Exile (ARPG)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- További aktív témák...
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo X1 Yoga Gen5 Intel i7-10610U Refurbished
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest