Aktív témák
-
shev7
veterán
-
shev7
veterán
Kérdésem lenne az aksival kapcsolatban:
Egyenletes használat mellett, teljesen jól működik a töltöttség kijelző, egészen 25%-ig. Akkor hirtelen lecsökken a töltöttség 5%-ra. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy az egyik cellája elszáltt az aksinak. Ezt lehet vhogy szervizelni, felújítani. Gondolom lehet, inkább az a kérdésem, hogy megéri-e, vagy inkább egy új aksit vegyek? -
shev7
veterán
Ebbe a gépbe hol tudok még ramot venni. Vmi ''bontóban'' nézzem meg, mindenhol csak ddr-t látok.
-
shev7
veterán
Még egy kérdés. A laptopban 650es proci van, de az Aida csak 500asnak jelzi mostanában. (Amikor megvettem, akkor még 650et jelzett az aida is) Mit jelent ez?
-
shev7
veterán
Vettem egy IBM thinkpad 600x-et. Sajna nem kaptam semmilyen leírást hozzá, és ez az első notebookom. Pár kérdésem lenne:
- drivereket honnan töltsek le, ha jól nézem most minden van rajta, de egy esetleges reinstallhoz lehet, hogy kellenének.
- akinek már volt dolga ilyennel, a PC-speaker szerű hangot ki lehet kapcsolni. Ha lenémítom nem hallatszik, de van rá más lehetőség
- használati útmutatót merre keressek, érdekelne hogy lehet a kijelző fényerejét állítani.
Egyenlőre ennyi előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest