- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
válasz Dolphine #625 üzenetére
Szia, semmi gáz. Van mp3-lejátszós topik itt, és általában ott szoktuk kibeszélni a Sony-kat (is). (Hmm, tényleg, külön Sony-DAP topik nincs is még.. Azért nem kell nyitni, van sok info így is! * )
Az újabb Sony player-ek egész jók, nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy rosszabbak mint a mostani versenytársaik (Samsung, Meizu, vagy iAudio).
A D2 kicsit más, mint az átlag mp3-lejátszók, inkább már egy "mini-pmp" (..a Cowon saját szándéka szerint is). Sok mindenre jó, de közben a hangzása is nagyon tiszta, erős, csak kicsit "hidegebb", mint a többi iAudio-é. Pl. az U3-hoz hasonlítva ugyanazzal a fülessel mindenképpen.* a keresővel legyűjtve a Sony-król ezeket dobta a gép az mp3-topikból..
üdv
-
ponti_ak
addikt
válasz Dolphine #627 üzenetére
Az olcsóbb Sony-knak (NW-103/105) van jelentősebb fehérzaja, ami érzékeny fülhallgatóval (Sennh. cx300) hallható zavaró mértékben.
Akku: szvsz nem kell aggódnod, mert a gyári adatok szerint ezek a Lítiumos akksik 1000 töltési ciklust kell hogy bírjanak, csak utána kezd csökkenni a teljesítményük észrevehetően (80-70%-ra..) Egyébként igen, szerviz...Ha valamit nem találsz elsőre az iAudio-król, keress rá a topikban a keresővel, vagy menj át az Infopatika oldalára, és persze a hivatalos Cowonglobal oldal is tartalmazza a specifikációkat. Valamint a külföldi user-ek tapasztalatairól több-ezer oldal van az iaudiophile fórumon, angolul.
Jó olvasgatást. Ha valami nem világos, vagy nem találod, kérdezz nyugodtan.
üdv. ponti[ Szerkesztve ]
-
ponti_ak
addikt
válasz Dolphine #629 üzenetére
Dehogy van elegem, majd szólok ha bajom van, vagy nem érek rá (olyankor.. maximum nem válaszolok, de akkor meg lesz más.. )
1. Passz. Nem használom ilyene célra, kábelem sincs, de úgy tudom nem is a legjobb, mert a jelet csak 320x240-ben küldi ki. Ez egy elég komoly hiányosság sajnos, de engem nem nagyon érint. Egyébként ha filmet nézel, akkor ne vezéreld, inkább nézd a filmet... (oké, az jogos, hogy -gondolom- a filmen belül szeretnél keresni, léptetni.. )
2. Nem jellemző. Illetve változó, fw-verziótól is függ, és lejátszónként is változhat. Ha sok új számot teszel rá, tovább tart neki felépíteni az id3-tag adatbázist, de nem hiszem hogy jelentősen megnő emiatt a boot-time vagy a fogyasztás.
[ Szerkesztve ]
-
ponti_ak
addikt
válasz Dolphine #641 üzenetére
Szia!
1.16gb-tal sokaknak működik a 4gb-os verzió, és a 8Gb-osak is mennek vele, úgy láttam (fw-bug-ok vannak, de a kártya-kompatibilitás szerintem ott is ugyanaz, a lényeg, hogy "jó minőségű" kártya - pl Transcend, Kingston, illetve A-data - kell bele.) Személyes tapasztalatom még nincs (egyelőre én is csak az iaudiophile-ről okosodom), de várhatóan 1-1,5 héten belül lesz..
Szvsz nincs összefüggés, elvileg bármelyik típus megeszi ugyanazt a kártyát mérettől függetlenül (akár 8-16 gigás SDHC-t is). Én inkább a 4gigást venném, bár 2Gb is elég _csak zenére_ (nem flac-ben).. Mondjuk ilyen alapon a 4Gb is ugyanúgy kevéske, ha sok filmet akarsz felpakolni, de amíg nem bővíted, addig kényelmesebben elfér az a pár Jóbarátok epizód (1-200Mb egy rész), vagy film...
2. A WinXp 2 db meghajtónak látja, a lejátszót, ha benne van a kártya. A kártyára másolás a lejátszón keresztül elég gáz, nekem 900KB/sec körül nyomta fel a cuccokat az 1Gb-os kártyámra.. Külön kártyaolvasó ezért erősen javasolt a nagyobb kártyákhoz, hogy a kártya valódi írási/olvasási sebességét ki tudd használni.
Igen. TC-vel simán másolhatsz, amit csak akarsz, ez az UMS mód előnye (..de beállítható az MTP is, amit a Win Media Player hívők biztosan díjaznak. )3. D3? Állítólag kisebb / laposabb lesz, digitális tv-tunerrel (D2-ből is van ilyen), és 640x480-as avi támogatással.. Ha idén kijön Koreában, az már jó.
üdv
MOD: az eddigi okosságaimat leginkább a D2-cikk topikjában írtam le, ha még nem láttad, érdemes belepillantani.
[ Szerkesztve ]
-
ponti_ak
addikt
válasz Dolphine #643 üzenetére
Ha TXT-t olvasol, tudod nagyítani a betűméretet?
Igen, 2.50-es fw-től felfelé igen. Tehát igen.
1 --> 1,5 --> 2-re, és a háttérszín, betűszín is változtatható, ahogy kényelmes (4-5 séma van gyárilag) A 2x-es nagyítással kartávolságból elolvastam 2 Rejtő regényt az időzítője segítségével (5-10-15... mp- es léptetést tud magától, de magad is lptethetsz, akkor is, ha be van kapcsolva a funkció!). Jó. nekem bevált.Azt sem tudom, hogy egymás alatt hány könyvtárat tud kezelni ez a mütyűr?
Eleget. 6-8-at biztos, de a lejátszási módok / ismétlések már-már unásig állítgathatók, és id3-tag alapján is szűrhetsz, ha ki vannak töltve az mp3-fájlok ilyen mezői.A kérdéseket ide, vagy a linkelt topikba is írhatod, de ha szerinted nem annyira publikus/közérdekű, akkor akár privát üzenetben is jöhetnek, szívesen segítek.
üdv.
-
riam
tag
válasz Dolphine #643 üzenetére
Szia!
Nekem i7-m van,(és nagyon elégedett vagyok vele) de a kisebb kijelzője miatt szerintem leginkább zenehallgatásra való. Nem találtam rajta betüméret állítási lehetőséget, és ellentétben a D2-vel (ami most nagyon jó árban is van) nem bővíthető.
Ha van kérdésed az i7-el kapcsolatban, kérdezz nyugodtan, szívesen válaszolok.üdv:riam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest