Új hozzászólás Aktív témák
-
tyielow
aktív tag
Mindig volt a klánban 1-2 külföldi, ami nem gond. Most épp 3 van
Bizonyára sokan vannak rossz helyen. Csak gyengék meg lojálisak stb. aztán a fejlődés és sikerélmény helyett a ragaszkodást választják. Anno én is vittem egy klánt aztán a 4. szezonra kerültem a nyúlakhoz, mellettem 5-6 másik ember. Ill. az ott megmaradtak beolvadtak a Team KuKu-ba,vagyis a mostani Lázadókba. Azóta onnan is eljöttem (második accounttal voltam velük).Legatummal összedobott a napokban 2x is
1-2 hónapja felrakott minket a legerősebb CW bracketbe, ott szívtunk 1-2 hetet, aztán valahogy letornáztuk a cw powert és visszasorolt. Azóta - hetek óta - kb. csak nyerünk... így is lettek meg a ládák. Addig jó, míg nem rak fel megint
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AM 5 lapok
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest