- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csocsoszán
őstag
Rendeltem az Aliról egyett. Gyorstöltő igaz, de a note 8-amnál piszkosul melegszik egy tranyó benne!
A note 3-amat kiválóan tölti! Mindenféle melegedés nélkül.
Természetesen nem tudja olyan hamar feltölteni a telefont mint egy vezetékes töltés, (hiába gyorstöltő a neve!) szerintem nem is fontos. Viszont nem koptatja a csatlakozót és sokkal kevésbé melegszik a teló! -
Septum15
aktív tag
Én ezt a billentyűzetet venném és ezt az egeret.
De ha jól emlékszem a P10-ben van OTG support, így rá lehet kötni az átalakítóra a már meglévő eszközöket.
-
Cunaja
addikt
Igen, mindkét zip teljes tartalmát a dload mappába kell másolni, egymás után.
Ezen az oldalon még nem jártam és attól érdekes. Ázisa, Japán és EU egy romban, ettől érdekes. Lehet már a P10-nél így van.
P9-nél ez másképpen van, mert az ázsiai romok teljesen más régió számú telefonokra vannak és nem EU verziók. -
Cunaja
addikt
Ha 3 fájl van, az nem az igazi, mert nem PV rom. Ez azt jelenti, hogy nem teljes rom, azaz nem aláirt.
Neked az a jó, ha csak két zip van, egy Update.zip és egy data-hw_init.zip. Ilyenkor a data rész tartalmazza a public részt is és 3 gombossal felrakható. A zip teljes tartalmát a dload mappába kell másolni. Elsőnek az update.zip, majd a telepítés után a data részt.
Ha 3 zip van, azaz a public rész külön van, azt csak scriptes megoldással tudod felrakni, vagy TWRP alól. Ez a megoldás nem az igazi, mert rengeteg hibát hordozhat magában. Pont ez miatt nincs még aláírva.
Szerintem keressél olyat, ami két fájlból áll és a PV felírat benne van. Full-OTA-MF-PV
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest