-
PROHARDVER!
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyemipapa
senior tag
Természetesen ha szinte mozdulatlanul fekszel az ágyban, joggal hiheti, hogy alszol, mivel a mozgást, és NEM az agyhullámaidat figyeli. A wc más kérdés, mivel nálam közel van, és hamar végzek, valszeg csak forgolódásnak érzékeli. (Vagy alvajárásnak :-) )
Én összességében elégedett vagyok az alvásfigyelésével, bár néha valóban tud fals adatokat produkálni. Mondjuk én a rendszeres pulzusfigyelést nem használom.
Azért lássuk be, ez nem egy többmilliós orvosi berendezés, amivel az alvást ténylegesen tesztelni tudják (alvászavar), egy 20 ezer alatti órától szerintem már ez is szép teljesítmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest