Hirdetés
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
Az nem tudom hogy áll támogatottság terén, de nem hiszem, hogy probléma lenne vele.
A Gen 8 kisebb használt de értelmes raid kártyával hotswap, van iLO alapból (ami szerintem jó nagy plussz!).
Ahogy néztem olcsóbb bele normális ramot venni és olcsóbb használt xeon procikból is nagyobb a működő választék.
T20 nagyobb de bővíthetőbb, viszont csak belső hdd-k vannak hotswap még normális raid kátyával se (legalább is bontás nélkül) és tudtommal az iDrac csak plusz pénzért vagy egyáltalán nincs benne?!
Ha fontos a távoli managemet akkor iLO a te barátod a gen 8 ban.Személy szerint játszogatásra és próbálgatásra inkább a GEN 8 microserver-t választanám, de nézzél még körbe hyper-v téren lehet jobb a T20 nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest