Hirdetés
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kompakt vízhűtés
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
DBob
őstag
"Van egy amit nem használtam csak vagy 2 hétig néhány évvel ezelőtt aztán leraktam és nem foglalkoztam vele."
Egy ~12-13 éves eszköznél ez nehezen értelmezhető. Majd a hirdetésben próbáld addig faragni hogy hihető legyen."Azt hiszem 4 gb ram van benne"
Tehát akkor alap memória. Ez valóban nem túl vonzó. ZFS azt hiszem meg se röccen vele."milyen értéket képvisel egy N36L most"
Amennyiért eltudod adni. Mivel nem írtad pontosan milyen állapotú, így megelőlegezem, még az eredeti táp van benne, ami pedig a gyenge pontja volt a konstrukciónak. Pót táp (ha épp kapható) pedig majdnem a géppel egyenértékű. 4GB RAM se sok, és ma már nem találsz hozzá UDIMM ECC RAM-ot: tehát vagy nem bővíthető a memória, vagy lehúzós áron.
Én ebben a formában nem adnák érte 15 kHUF-nál többet, de én nem vagyok referencia: nincs rá szükségem. -
[w]
őstag
én a Truenas-ban találtam meg a szükséges funkciókat és mióta 2 hónapja belaktam, azóta hozzá sem nyúltam - dolgozik, ahogy kell
bár itt nicsen topicja és néha jól jött volna a tapasztaltabbak segítsége, de végül is youtube-ról meg a saját fórumáról tájékozódva fény derült a felhasználói hibákra...

szerk.: BIOS-frissítésre nem vállalkoztam, végülis semmi nem hiányzott, amiért kellett volna frissítenem
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest