- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nepster18
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget.
Rizso épp most találtam rá a tesztedre nagyon korrekt és jó kis írás.Viszont felmerült a kérdés bennem hogy szükségem van e egy i7es procira amikor pl egy i5-ös is bőven megfelelne.
Találtam egy ilyen konfigot ennél a gépnél.Csak azt írják limitált széria.Lehet már nincs is nekik.
[link]Egyébként szerintetek az i7-el mennyivel érek többet?Játéknál valószínűleg nem jön ki a többletteljesítmény.Gondolom adatmásolás, telepítés és hasonló dolgoknál lehet belőle profitálni.
-
nepster18
csendes tag
Meg mondom őszintén külsőre jobban tetszik a Hp, persze nem a külső a lényeg hanem ami belül van de ez is jóval erősebb.
Egyedül ez a melegedés dolog ami nem tetszik, erről mi a véleményetek?
Ja és még valami: ezen széria tuch padja és billentyűzete jónak mondható?
Tesztben azt írták kényelmes és nem írták mint pl a samsungnál, hogy az egér jóval később reagál meg ilyesmi. -
nepster18
csendes tag
sziasztok
Tudom ez egy HP topic de még is megkérdezném tőletek szerintetek az alábbi két gép közül melyiket választanátok?Az egyik egy hp remélem valakinek van valami tapasztalata ezzel a géppel.
[link]illetve ez egy samsung, erről van egy teszt is egyedül a tuch padot szidják.Hp-nál pedig annyi negatívumot olvastam, hogy a bal felső sarokban 40 fok körül mérték a hőmérsékletet terhelés alatt.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest