- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tuning kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Kam1kaze #47640 üzenetére
Attól, mert egyszer elromlott valami a gépedben, még nem kell azt gondolni, hogy az egész rossz Jók a HP gépek, hidd le nekem és a többieknek.
Milyen géped van egyébként, azt nem írtad.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
hallador
addikt
válasz Kam1kaze #47640 üzenetére
Szia,
Ez csak akkor működik, ha valóban tévedés történt, de ha egy eredetileg 1 vagy 2 év garanciával eladott gépet úgy adnak el, hogy 3 éves garanciával, ilyenre példa a kiváló külföldi webáruházak, amik a magyar kereskedők szintjével pariban vannak társadalmi szinten, akkor nem lesz garanciád, mert a HP nem hülye.
Ha tévedés történt, akkor rendben van ilyen előfordul, de nem túl sok esetben, a nagykerek azért erre odafigyelnek az Ő bőrükre is megy a jéték.A HP, Dell is küld neked e-mail-t és nem tudsz csak úgy küldeni nekik, mert a HP és a Dell sem tart fenn minden esetben Magyarországon ügyfélszolgálatot, a HP még csak csak, de nem minden termék esetén, a Dell-é Görögországban van. Te nem fogsz a szervizzel beszélni (Jobb is, mert egyik másiknak a stílusa hogy is mondjam
magyarosna). A HP nagyon korrekt abban az esetben, ha nem csúszik be gikszer. Jellemzően 2 - 3 munkanap a részidejük, de ha új a gép és kifogja az ember, és nem szervizeltek még ilyet, mert mondjuk egyedi a sorozat száma, és elsőként javítanak adott gépet, akkor ez 7 - 8 hét is lehet igaz ez bármelyik márkára. Én futottam bele ilyenbe.Alaphelyzetbe a HP-é a legjobb notebook szerviz hálózat Magyarországon. A Dell NBD-je sem sokkal jobb, mert ott is legalább 2 napot várnod kell. csak akkor van szerencséd, ha nagyon sok van adott termékből, és van alkatrész raktáron.
Szóval nincs baj a HP-vel sőt.
A HP szervizeknél mikor beadod a gépet, akkor azonnal lefényképezik, nekünk mikor a futár elvitte a ProBook 430 G5-öt három fényképet készített róla azonnal, mielőtt hozzányúlt a futár, és a HP nem csak "futárt küld", hanem olyat aki nem keveri össze a Notebookot a játék Kamazzal. Ez igaznak kellene lennie akkor is ha Te viszed be. Szóval én még nem nagyon láttam olyat, hogy rosszabb állapotban kapta volna vissza a vásárló, azért ezekre figyelnek.
Fel tudod venni a HP ügyfélszolival a kapcsolatot:
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest