Új hozzászólás Aktív témák
-
fazr
senior tag
válasz
mgabor01 #17971 üzenetére
Nekem is hasonló gondom volt a ProBook-kal, semmilyen program nem írta ki milyen típusú wifi van benne, ezért csak egy dolgot tudtam tenni: kipróbáltam a típushoz letölthető összes különböző gyártótól származó legfrissebb drivert és persze, hogy az utolsóval működött
de azért azt - ahogy írták többen is - nézd meg, hogy bios-ban be van-e kapcsolva a wifi (bár alapból elvileg be van kapcsolva), valamint a hardveres kapcsoló az a narancssárgán világító gomb (ha jól emlékszem csak a megfelelő wifi driver telepítése után lehet bekapcsolni)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Android szakmai topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xbox Series X|S
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest