- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
atosz
őstag
Sajna a RAMmal nem volt szerencsenk, de ugy remlik, hogy ajanlottal nekem aksit N600C-be. Jol emlexem? Ha igen, akkor milyen kondiciokkal? Mert most lehet szukseg lenne egyre.
-
-
atosz
őstag
válasz
westlake #103 üzenetére
udv
Sajna a memtesttel kapasbol kopi a hibakat. Kivettem az eredetit, es csak a toled kapott ment benne, de ugy is hibazott sajnos.
Mondjuk kipobalhattuk volna helyben is, mert mindig van nalam memtest.
Massal kitudjuk esetleg probalni? Gondolom 512-esed veletlenul sincs? -
atosz
őstag
Udv, korabban erdeklodtem egy ket dologert, fel is hivtal egyszer asszem, hogy akksit tudsz hozni. Jelenleg meg mindig fullos az akksim, igy arra nem lenne szuksegem, de egy combo vagy DVD-iro azert kellene. Egy Compaq N600C tipusuba kellene, meg SD RAM is, de gondolom ez nem menne vmi konnyeden...
-
atosz
őstag
Amirol feljebb kerdeztem, illetve amirol beszeltunk, abbol lesz vmi?
-
atosz
őstag
Hat igen, specko, femhazas noti.
A mem mindenesetre erdekel, az akksinek es az optikainak ha utananeznel azt megkoszonnem. Esetleg ha egy kepet tudnal az optikairol szerezni, az franko lenne, mert akkor latnam hogy passzol e. Avagy szemelyesen merrefele lehet teged elerni?
Apropo komplett notebook nem erdekel esetleg? PIII-as Dell. -
atosz
őstag
De nem is tul regi darab, XP matricas. Az akksija abszolut jo, de ha esetleg jo arban van, akkor lehet tartaleknak, masodik akksinak lenne. Compaqokba nem ugyanolyan optikaikat tesznek? En nemtom, csak kerdem, mert akkor egy ujabb tipushoz valo, lehet jo lenne ebbe is. Jahh 256os 133as SD engem is erdekelne. A 7 meg is felel. Tobb is van, vagy errol mar lecsusztam?
-
atosz
őstag
Evo n600c-hwz milyen alkatreszeid vannak? WLAN, kekfog modul, akksi es kombo vagy dvd iro erdekelne elsosorban.
Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Moza R9/KS Steering wheel eladó pedál szett nélkül
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest