Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
Aktív témák
-
atosz
őstag
Sajna a RAMmal nem volt szerencsenk, de ugy remlik, hogy ajanlottal nekem aksit N600C-be. Jol emlexem? Ha igen, akkor milyen kondiciokkal? Mert most lehet szukseg lenne egyre.
-
-
atosz
őstag
válasz
westlake #103 üzenetére
udv
Sajna a memtesttel kapasbol kopi a hibakat. Kivettem az eredetit, es csak a toled kapott ment benne, de ugy is hibazott sajnos.
Mondjuk kipobalhattuk volna helyben is, mert mindig van nalam memtest.
Massal kitudjuk esetleg probalni? Gondolom 512-esed veletlenul sincs? -
atosz
őstag
Udv, korabban erdeklodtem egy ket dologert, fel is hivtal egyszer asszem, hogy akksit tudsz hozni. Jelenleg meg mindig fullos az akksim, igy arra nem lenne szuksegem, de egy combo vagy DVD-iro azert kellene. Egy Compaq N600C tipusuba kellene, meg SD RAM is, de gondolom ez nem menne vmi konnyeden...
-
atosz
őstag
Amirol feljebb kerdeztem, illetve amirol beszeltunk, abbol lesz vmi?
-
atosz
őstag
Hat igen, specko, femhazas noti.
A mem mindenesetre erdekel, az akksinek es az optikainak ha utananeznel azt megkoszonnem. Esetleg ha egy kepet tudnal az optikairol szerezni, az franko lenne, mert akkor latnam hogy passzol e. Avagy szemelyesen merrefele lehet teged elerni?
Apropo komplett notebook nem erdekel esetleg? PIII-as Dell. -
atosz
őstag
De nem is tul regi darab, XP matricas. Az akksija abszolut jo, de ha esetleg jo arban van, akkor lehet tartaleknak, masodik akksinak lenne. Compaqokba nem ugyanolyan optikaikat tesznek? En nemtom, csak kerdem, mert akkor egy ujabb tipushoz valo, lehet jo lenne ebbe is. Jahh 256os 133as SD engem is erdekelne. A 7 meg is felel. Tobb is van, vagy errol mar lecsusztam?
-
atosz
őstag
Evo n600c-hwz milyen alkatreszeid vannak? WLAN, kekfog modul, akksi es kombo vagy dvd iro erdekelne elsosorban.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- További aktív témák...
- BONTATLAN GARANCIÁLIS ÚJ M4 APPLE MACBOOK AIR M4 256GB 16GB RAM
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest