- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Topikot zártam!
-
xXFelaXx
újonc
Üdvözlök mindenkit!
Van egy alig 10 hónapos STRIX GTX780 6GD5 videokártyám sajnálatos módon meghibásodott és a garanciát sajnos nem tudom érvényesíteni mivel a cég akitől vettem egyszerűen megszűnt. A gyártó pedig nem tud segíteni mivel német cégtől származtatható vissza a sorozatszám így tőlem mint magánszemélytől nem hajlandóak visszavenni mivel nem nekem adták el. Egyszóval megszívtam...buktam 140.000-et amennyiben nem lehet megcsinálni. Tudom ez komplikált dolog és nem garantált, hogy jól fog működni a kártya ha találok is egy szakembert aki megpróbálja megoldani. A hiba egy játék közben jelentkezett. A kép beállt utána elsötétült és azóta nem ad képet a kártya. Egyéb plussz hűtést nem használok a gépben mivel a legjobb hűtést garantálta az Asus ezzel a kártyával...mint kiderült ezekszerint ez nem elég. Hozzá kell tenni elég meleg volt a szobámban és odakinn is mivel volt vagy 40 fok, tehát szinte biztos, hogy a meleg tette tönkre. Valahol elengedhetett valami forrasztás a kártyán a túlzott hő hatására. De nem tudhatom pontosan mi lett vele. Több oka lehet, pontosan ezért is keresek valakit aki ért hozzá. Amennyiben valaki tud segíteni kérem jelezze nekem aztán cseréljünk elérhetőséget. Köszönöm a figyelmet.
Aktív témák
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest