Hirdetés
- A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
- Minimumlétszámra állítja a texasi Taylor üzemet a Samsung
- Mostantól egyedi audioprofilt generál a PlayStation 5
- Bekeményít az Intel az Arrow Lake-S generációval
- Megszűnik az első két Ryzen generáció támogatása a Ryzen Masterben
- Gaming notebook topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem tartja jó megoldásnak az E-magok kerülését az Intel
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
Hirdetés
-
Befutott a Realme P2 Pro és a Realme Pad 2 Lite
ma Indiában újrázik egy már ismert készülék új név alatt. Ívelt OLED kijelző és a Lytia szenzor korrekt áron.
-
Mostantól egyedi audioprofilt generál a PlayStation 5
ph A konzol új frissítésében mindenki megcsinálhatja a személyre szabott térhangzást.
-
Wizard of Legend II - Jövő hónap elején indul a korai hozzáférést
gp A PC-re szánt alkotás alig néhány hét múlva végre elérhető lesz az érdeklődők számára.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Ez is megvehető.
Biztosan ér annyit, amennyi az ára, de ennyiért a magyarok autót vesznek.
Nem a Honort bírálom, a fizetésünk kevés
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Insanati
csendes újonc
A szoftverfrissítés terén maximum az ütemmel lehet a baj a Honor esetén. Foldable telónál általános, hogy 3, nagyon max 4 év után a belső kijelző állapota már kritikán aluli, a javítása viszont egy vagyon, szóval nincs előttem a kép, hogy bárki is egy Fold 6-ost nyúzna 7 év múlva és örömködne a frissítés miatt, pláne, hogy már most pattog le sokról a festés(természetesen a Samsung szerint a nem gyári töltő nem megfelelő földelése, tehát amolyan Apple-ösen, felhasználói hiba miatt). Mellesleg a sok frissítést a vételekor fizeti ki a vásárló, így lehet az, hogy az érezhetően elavultabb, olcsóbb hardver és a nagyobb darabszámban történő, tehát olcsóbb gyártás ellenére a Fold azonos tárhely esetén drágább.
-
Vtwo
senior tag
válasz Donki Hóte #1 üzenetére
Autót ? Autókat !
-
Ateszpapa
addikt
Nincs is semmi előrendelői ákció?
Bár nekem elég a V2-is, nem terveztem erre lecserélni.
Meg vagyok elégedve a Honorral, kellett valami "újdonság" nekem, és meg is kaptam. -
klaya86
senior tag
Frankó telefon lett. Már a V2 is nagyon jó cucc volt. Viszont nálam a Samsung Fold6 design szempontjából annyiban nyerőbb, hogy ez a szögletes forma szerintem sokkal letisztultabb, egyedibb, elegánsabb. Egyedül a hülye külső kijelző képaránnyal baszták el az egészet. Engem a vastagsága sem zavar, egyáltalán nem vészes. A honor nekem picit csalódás kijelző részről (fényerő) illetve az akkutól is többet vártam. De minden esetre frankó mérnöki meló a telefon. Egy picit kevésbé "csájnás" külsővel nekem jobban bejönne,de ez egyéni ízlés dolga.
-
Lajmund
senior tag
Nemsoká bf utána meg karácsony. Lesz ez 400 is.
Amúgy szimpatikus hogy adnak hozzá zsanér védős tokot. Szerintem ez kéne lenni az alapnak az összes foldnál.
Tetszik a telefon de én valószínűleg maradok samsung vonalon bármennyire is csábít ez a v3 is. De az biztos ha jól lemegy az ára és ha valakinek ez lesz az első fold teloja imádni fogja minden percét. Azért majd elmegyek megnyomkodni hogy milyen élőben. Már a v2 is csemege a fold5 után.
Kár hogy ezt a szintet nem tudja megugrani a samsung..Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
joey04
titán
Technikailag a legjobb hajlítható, de azok szokásos nyűgjei itt is jelen vannak. Majd pár év múlva.
-
Pityu.
nagyúr
Vegyétek csak a sok drága gyorsan eldobható hulladékot...
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
rdt89
addikt
Nagyon jó teszt és remek készülék, de még így is jobb hír, hogy a V2 még olcsóbb lesz ennek hatására
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet. Jól néz ki és milyen vékony a Samsung mellett.
A jövő most van
-
Postas99
senior tag
A cím alapján azt hittem hogy valami Escobar leszármazott még valami kokót is mellékel a telefonhoz. (Akinek nem esne le ezzel a mondtattal indít a Narcos S1E1 ..mágikus realizmus....)
-
veterán
Annak pont az a lényege, nem hiába nincsen szélesítve.
Jó ez csak kár, hogy Honor néven fut. Plusz ez az ár.. Lehet, hogy a Samsung is ennyi, de ott mindig van kupon és így jóval olcsóbban tud menni.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
gusthy
veterán
úgy tűnik, tényleg jó lett.
De azért a V2-met nem hiszem, hogy megérné lecserélni erre. -
addikt
Nagyon jól sikerült, ez a samuval szemben már nem verseny.
Bár igaz idén van ennél is jobb fold majdnem minden szempontból, de az nem elérhető nálunk.The King Of Innovation - Vivo X Fold3 Pro
-
veterán
De akkor miért nyitnád ki, ha egy tényleges telefon lenne a külső is?
Sose értettem. Fold3 óta használok Foldot és volt OnePlus Open is aminek már annyira nem volt kényelmes a külső kijelzője néha.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
addikt
-
Beantech
tag
Szimpatikus telefon lett. A nagy hátlapi kamera óriás mondjuk nekem pont nem jön be a a v2-nél szimpatikusabb volt. Egyébként ha valakinek van V2 ott a kamera kiemelkedéssel együtt milyen vastag a telefon?
Láttam egy videóban hogy most már a V3-on a dock részt akkor is fel lehet húzni alulról ha alkalmazásban vagyunk, ez valóban így van vagy rosszul láttam?
(kb. úgy mint a pixel foldok esetén.)A navigációs gombokat alul van már lehetőség balra vagy jobbra igazitani a belső képernyőn?
[ Szerkesztve ]
-
domos
senior tag
800 nit
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
Lajmund
senior tag
Igy van. Én szinte mindig diktálok oràn ha válaszolni kell mert botrànyos a keskeny kijelzőn írni.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
MikeWazowski
veterán
Mindenhol nagyon dícsérik, de ha kihajthatós telefon kellene gondolkodás nélkül a foldot venném.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Ateszpapa
addikt
válasz MikeWazowski #25 üzenetére
Miért?
-
veterán
válasz Donki Hóte #1 üzenetére
"de ennyiért a magyarok autót vesznek. "
Dehogy. Kettőt.
-
-Maci-
addikt
Vajon hol és mikor lehet először megtapogatni itthon?
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
veterán
válasz MikeWazowski #30 üzenetére
+1
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Emericus Max
tag
Nincs hozzá töltő? Akkor nem veszem meg.
800e pezetába nem fért bele, akkor ott rohadjon rájuk.
Meg az összes többi gyártóra is, aki az Apple-t majmolva folytatja ezt a vérlázító gyakorlatot.
Persze-persze, mindenkinek van otthon legalább 10db 100+W-os töltője, szóval minek az...
De itt is konkrétan írja a cikkíró, hogy a V3 a HONOR saját szabványán tölt csak maxon. Szóval ez így...Moto mégis odarakta a 68W-os töltőt a Razr 50 ultra mellé. Respekt nekik
-
veterán
Nagyon tetszik a készülék, de a racionális énemet még nem tudta meggyőzni a készülék, hogy a Magic 5 pro és Oneplus pad 2 (amik újként vásárolva együtt kerültek 440k-ba) leváltassanak egy ilyen készülékre. Talán ha ennél is kifognék egy kedvező, Lajmund által vízionált, de életszerűtlen 400k-s árat, akkor esetleg erre az útra lépnék.
Addig is készüljön még több ilyen, hogy legyen kiforrott a technika, mire "odaérek".
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
worxland
addikt
válasz Emericus Max #33 üzenetére
Az megvan, hogy EU törvény miatt semmilyen telefonhoz nem lesz már töltő? Nem mellesleg a kínai V3-at 66 wattos töltővel adják...
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
Usgyi
aktív tag
A fene egye meg, ez tényleg ütős lett
A jelenlegi föld 5-öt még biztosan nem cserélem, kíváncsi vagyok jövőre mit gurít a Samsung, illetve a Honor a következő hajlítható készülékkel... Ha a Samsung megint bealszik, gondok lesznek a számokkal.Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
Plug Life
senior tag
Lám lám, mégiscsak el lehet tüntetni a képernyő gyűrődést...
-
Ateszpapa
addikt
válasz MikeWazowski #30 üzenetére
Én is úgy voltam vele, míg meg nem láttam a Telekomnál kirakva a V2-őt.
-
Decske
aktív tag
A hardver szép és jó, de tudnak-e végre olyan szoftvert írni a kínaiak, ami nem áldozza fel a funkcionalitást az üzemidő oltárán?
Éjszaka megmaradnak-e a megnyitott appok az alkalmazásváltóban, vagy csak az utolsó 4-6-ot hajlandó megtartani?A belső kijelzőn lévő mindig látható kameralyuk így képekről zavaró. Ahogy nézem, elfordítva pont belelóg ha videót néz az ember. Lehet a Samsungot ütni a kijelző alatti kamera miatt ütni, de ott a "kamuflázs" pont elég ahhoz, hogy ne vedd észre kontent alatt. Azt a kamerát meg úgyse használja senki, csak maximum videótelefonáláshoz.
Azért érdemes lenne megemlíteni a tollal való használat lehetőségét vagy hiányát, mert egy ekkora kijelzőn már lehet jegyzetelni elég kényelmesen (még akkor is, ha nem kaptok hozzá, mert külön kell megvenni).
Esetleg van-e asztali módja a telefonnak, hogy dokkolva egérrel és billentyűzettel lehessen használni?
Összességében még mindig nem éri meg váltani egy korábbi Foldról (legyen bármilyen márka), pont mint a normál telefonoknál. Nagyon gyorsan elértük a belassuló fejlődést ebben a kategóriában is.
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
Samus
addikt
Lassan eljutunk oda, hogy egy aktuális csúcsmobil karcolja az egy misit...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
callmeakos
veterán
Most jött el nálam az idő, hogy ezek a hajlítható telefonok elkezdték csiklandozni a fantáziámat. Eddig csak legyintettem rájuk, hogy még gyerekcipőben jár a technika, de ezzel a telefonnal már komolyan lehet számolni hosszabb távon úgy érzem. Persze igen drága egy cucc, de azért az ilyen még mindig a legfelső polcon csücsül. Egy modern elektromos autó is a legtöbbször drágább mint egy belső égésű variáns, nem is tömegterméknek vannak ezek szánva.
All→M8
-
Usgyi
aktív tag
válasz callmeakos #43 üzenetére
A legtöbb embernél az árazás, a készülék vastagsága illetve a technikai megoldástól való félelem teszi be a kiskaput, ezért inkább nem vesz ilyet. A foldable készülék mindenképpen réteg termék. Én is tartottam tőle, de már imádom
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
Beantech
tag
Sajnos eléggé afelé tartunk, viszont a viszonylag kis kereslet miatt még elég szépen esnek a kezdeti árukból a hajlíthatók. pár hónap - fél év után már gyakran látok akciókat rá igen jó áron. A Samsung esetében pedig már megjelenésnél is a Fold 6 a 800+ árból simán lekuponozható volt 550-600 környékére.
Használtan meg aztán már elég sok hirdetés volt/van magic v2-re 300-tól 380-ig, de Fold 5-ből is szintén, és ezek még garis patyolat telefonok általában mert vigyáznak rá. -
Callisto
őstag
válasz Emericus Max #33 üzenetére
Moto mégis odarakta a 68W-os töltőt a Razr 50 ultra mellé. Respekt nekik
Inkább disrespect. Szánalmasak."A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
veterán
Oké, lehet, hogy túlzás volt a nagy átlagot nézve, de én bőven ismerek olyan családokat, ahol 400 jut maximum autóra. Egyébként én is egy öreg vassal járok munkába, mert a napi 50 kilométeres zúzdára még ez is elég nagy luxus (pláne, ha netán kéretlen utastársként egy őzike is csatlakozik).
Mindezek mellett a 800 ezres telefon egy agyf@sz kategória, és szerintem nem csak itthon, hanem úgy általánosságban nézve, a létjogosultságát tekintve is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen