- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beantech
aktív tag
Sajnos eléggé afelé tartunk, viszont a viszonylag kis kereslet miatt még elég szépen esnek a kezdeti árukból a hajlíthatók. pár hónap - fél év után már gyakran látok akciókat rá igen jó áron. A Samsung esetében pedig már megjelenésnél is a Fold 6 a 800+ árból simán lekuponozható volt 550-600 környékére.
Használtan meg aztán már elég sok hirdetés volt/van magic v2-re 300-tól 380-ig, de Fold 5-ből is szintén, és ezek még garis patyolat telefonok általában mert vigyáznak rá. -
Beantech
aktív tag
Szimpatikus telefon lett. A nagy hátlapi kamera óriás mondjuk nekem pont nem jön be a a v2-nél szimpatikusabb volt. Egyébként ha valakinek van V2 ott a kamera kiemelkedéssel együtt milyen vastag a telefon?
Láttam egy videóban hogy most már a V3-on a dock részt akkor is fel lehet húzni alulról ha alkalmazásban vagyunk, ez valóban így van vagy rosszul láttam?
(kb. úgy mint a pixel foldok esetén.)A navigációs gombokat alul van már lehetőség balra vagy jobbra igazitani a belső képernyőn?
[ Szerkesztve ]