- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi belépő szinten
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katicza
tag
Igen, valóban megérkezett, ott volt a próbaverziók menüpontban 🙂 -
Katicza
tag
Gratulálok hozzá
Én sem bántam meg. Tetszik nekem, hogy vékony és szép zöld a hátulja mint a nyári balaton
Nálam alapos használat mellett két napot simán, de sokszor három napot is kibír. Jó ez a szenes aksi
Gyorsan tölt, a bt 5,3 azért jobb, de maga a telefon is szépen szól. Amikor lesz majd MagicOs 9,0 meg android 15 ami be van ígérve, akkor jobb lesz a fotós része is. Persze sosem olyan mint egy fényképezőn, ahhoz ott van a tükörreflexes nikon és kamerának egy panasonic fz2000. De nem mindig viszek fotós táskát, néha csak a telefon van nálam és azért ha odafigyelek ezzel is lehet szép képeket. Egy weboldalra vagy sajtónak beküldeni sokszor elegendő. Az elején nagyon én sem foglalkoztam beállításokkal, és hát ilyenek sikeredtek
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
-
Katicza
tag
Az előfizetés olcsóbb. Mivel van rá kedvezmény 1 500,- Ft és utána abból még 30% a full csomag miatt. Aztán van még a családban előfizetés, van akinek a beszéd korlátlan mint nekem és a net 30Gb, és van korlátlan net 300 perc beszélgetésel. Plusz van otthon net és tv is, amelyekből szintén lejönnek a kedvezmények majd az egész egybe összeadva és abból is lejön a full miatt egy valamennyi kedvezmény. Az ügyintéző kiszámolta múlt héten. Tehát 15 490 - 1 500 = 13 990 amiből lejön a 30%. 9 793,- Ft az alap. Ezzel megy az én előfizetésem is a full csomagba. A végén is lejön a 30% és 6 855 lesz a vége az én esetemben. Az eddigi csomagjaink össz ára havi 33 ezer volt (3 előfizetés, 1 net+tv a full csomaggal) és most 28 alatt lesz.
De ez már így inkább Yettel topic, nem viszem el a témát, holnap nálam lesz a Honor 200
ez a lényeg.
-
Katicza
tag
Köszönöm szépen a megerősítést, ezekszerint te ilyen készüléket használsz. Nekem csak egy kolléga adta oda megmutatni egy pár percre, a képernyőképet is ő készítette.
Azért is kérdeztem meg, mert a teszt végén lévő specifikáció lítium-ion akkut írt.
Amúgy te hogy vagy megelégedve a készülékkel? Tapasztalat, vélemény? Én yettel csomagban venném és a meglévő tarifámhoz egy összegben 28 779,- Ft, 22 havi részletre pedig 1 308,- Ft/hó.
Holnap tervezem megvenni
Remélem jó döntés lesz
-
Katicza
tag
Nekem tetszik a telefon, Yettelnél van 8/256 változata a Honor 200-nak, és nagyon szép a zöld hátlappal. Tetszett a fogása, a kijelzője, bejövős a cucc.
A Yettelnél a leírásban Szilícium-szén akkumulátort említ, de szinte minden teszt leírás ezt mondja, viszont itt a specifikációban Lítium-ion akku van írva.
Melyik a valós?
Mellékelek egy Yetteles képernyőfotót az akku menüről, [kép] ott is a Szilícium-karbon van írva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Honor 200 Pro olcsóbb változata sok szempontból jó butítás, pár szempontból nem.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest