- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Vennék egy 2012- Honda Civic-et, 1.8-as, automata váltós benzineset. A kérdésem, hogy az automata váltó esetén lehet manuálisan is pöccinteni, váltani pl kormányról, vagy hogy van ennél a kocsinál?
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok, más márkáknál létezik hasonlóan praktikus megoldás, mint a Hondánál a Magic seats?
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
2012-17 közötti 1.8 benzines Honda Civicet vennék.
Kérdéseim:
- az öt fokozatú automata váltót ajánlanátok-e, mik a tapasztaltok, megbízható, vagy inkább a 6fokozatú manuálisat válasszam?
- a bőrülésébe szerintetek télen-nyáron nagyon bele lehet izzadni, nem praktikus, jobb a szövet?
- a 2013, 2014 és a 2015-16 közötti szériában van érdemi különbség? Mert külön prospektusuk, talán felszereltségi szintek is vannak ekkor, úgy látom...
- a GPS-es kijelzőnek van egyéb érdemi haszna? Mert a Waze korában a GPS-t feleslegesnek tartom és nem használnám, de kérdés, a nagy kijelzőn még miket lehet ezen használni...Köszi a segítséget!
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
Külföldről behozott használt auto, szerintetek a bőrülés szélének, illetve a lábtartó (automata váltós) kopásából lehet következtetni bármire is? Elvileg 80 ezer km van benne.
https://drive.google.com/open?id=1QUzmVYxM08iiyb1C9seA3uFCYxFqdjOZ
https://drive.google.com/open?id=1x_1GPZ7ZMI1y9LXzZy_AFy7v2tPD8JAx
Illetve a másik kérdésem, hogy az általam próbált Civicen van tolatókamera és parkolóradar is, viszont nem csipog... Létezik ,hogy ki lehet kapcsonli, ha pl a kamerát mutatja, hogy ne csipogjon? Van ilyen a beállításokban?
-
kalapacsolok
senior tag
válasz BigBlackDog #53007 üzenetére
2012-es. Leellenőrizhető márkaszervizben, ezt maga az eladó ajánlotta, éppen ezért nem hiszek neki. Ezernyi trükk van, mit és hogyan tudnak átírin, rögzíteni stb.
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Nézek egy pár éves használt Honda Civicet, valahol a kocsin (gomb, beállítás a kijelzon) látom, hogy van e benne adaptív tempomat, illetve ilyen biztonsági csomag, ami lefekezi a kocsit ütközés előtt?
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok, 2013as Honda civicben hol lehet megnézni az elmúlt idők átlagos fogyasztását? Amikor néztem nem tudtam elohivni gyorsan, igaz, nem volt sok időm kipróbálni, de az eladó sem tudta.
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok, ebben szerintetek van magic seats?
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/honda/civic/honda_civic_sedan_1_5_t_elegance_cvt_1_tulaj_34e_km-12709809
-
kalapacsolok
senior tag
SZiasztok!
Automata váltós, 2012- Honda Civic-et vennék. Akár külföld is érdekel, hol érdemes nézelődni? Ausztriai használtautók pl hol lelhetők fe,, autoscout24? Mobile.de ha jól tudom német... Szlovákiai használtautó piac a neten hol érhető el, melyik a legnagyobb?
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! 2012-2017 Honda Civic-be hátulra, ha felhajtom a magic seatseket befér egy, vagy akár két bicikli? Illetve ha nem, ezen a kocsin van tetőcsomagtartó, lehet rá rakni? A hásó bicikliszállító nem tudom hogyan működik, azt vonóhorogra kell rakni?
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Egy izgalmas nyomozásban kérném segítségeteket.
Automata váltós Honda HR-V-t vennék. Mit gondoltok erről? https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/honda/hr-v/honda_hr-v_1_5_elegance_cvt-13199314
Honda márkaszervizben árulják, még kb. 8 hónap gyári garancia, Németországból hozták be, egy tulaja volt ott, 30.000 km van benne elvileg.
Ami nekem bűzlik: az OK lenne, ha vki magyar beviszi a kocsit és beszámíttatja egy szakszervizben, de normális, ha egy márkaszerviz kvázi nepperkedik és Németországból hoz be használt kocsikat?
5,8 millióért árulják... Mobile.de-n megnézve [link] ennek a kocsinak az ára reálisan kint 6-6,5 millió kellene legyen. Nem bűzlik ez szerintetek? Mobile.de-n a legeslegolcsóbb ilyen kocsi most kb. 5,8 millió -> plusz behozási költségek, regisztrációs adó, tehát akkor kb. 6,1 az ára, haszonnal mondjuk 6,4 millió forint... És ez jelenleg egész Németországban a legolcsóbb!
Megkérdeztem, ők hozták be, az ő nevükön van a kocsit, regisztrációs adót nekem nem kell már fizetnem...
Mit gondoltok a sztoriról? Nem gyanús? Mit lehetne tenni, kérdezni, vajon külföldi Honda szervizt megkeresni, ahol szervizelték? Vagy kérni, mutassák meg az eredeti szerződést, abban mi áll, milyen ár, milyen km?
Testvéremet egy vidéki nagyvárosi Honda szakszerviz verte át: használtan vett egy Jazz-t, majd utána kiderült, hogy az egész törve volt és átfestve... Be akarta perelni a szakszervizt, akitől vette, végül peren kívül adtak pár százezer kártérítést... Sose gondoltam volna, h ilyen megtörténhet, azt hittem, iylet csak mezei kereskedők végeznek...
-
kalapacsolok
senior tag
válasz hülyegyerek #55163 üzenetére
Köszönöm! Közben mástó lis hallottam, hogy az M & M Honda márkaszerviz hogyan verte át. Elképesztő, hogy hogy a Honda engedi, h ilyen szélhámosok is legyenek a márkaszervizükben... Döbbenetes, ezt a kocsit tuti hagyom a francba!
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Honda HR-V-t szeretnék venni (újonnan) executive felszereltségben. Sajnos itthon az utolsó is elkelt a szalonból, a ráncfelvarrott pedig max karácsonyra érkezhet. Hol, hogyan lehet keresgélni a környező országokban? Hátha van még valahol szalonban eladó kocsi. Van vmi tippetek?
Mobile.de-n néztem, de milliókkal drágább, mint itthon volt.
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok, az új 1.5-ös benzines Honda turbómotorokkal mi a tapasztalat? Megbízható, jó? Vmi hátrány?
Honda HR-V-t vennék, de az 1.5-ös szívómotor nekem határeset, kicsit gyengének érzem, viszont kb. fél év múlva jön az 1.5-ös turbós benzines, ami a Civicben van, azért érdekel.
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Új honda hr-v-t vennék, és gondolkozom néhány kiegészítőn (Oldalvédő díszlécek; sárfogók; lökhárító sarokvédők) ,leginkább a kocsi védelmének érdekében. Nem tudom, ezeknek szerintetek mennyi értelme van? Talán főként az oldalvédő díszléc lehet hasznos, ha rád nyitják a melletted álló kocsi ajtaját.
Viszont őrült lehúzásnak tartom, hogy a karosszériára ragasztott keményebb műanyag díszlécért pl 120 ezer forintot elkérnek. Azon gondolkoztam, lehet ilyet utólag rárakatni máshol, vagy azáltal ugrik a gyári garancia esetleg?
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Új Honda autót készülök venni. Jól hallottam, az igaz, hogy a gyári garancia meglétéhez már nem szükséges, hogy bizonyos km-enként/időközönként SZAKSZERVIZBEN legyen szervizeltetve az autó, hanem bármelyik "maszek" szervizben meg lehet csinálni? Tehát ha nyoma van, hogy szervizeltetve volt, nem vész el a garancia.
Ez nem mindegy nekem, hiszen a márkaszervizben minden indokolatlanul, brutál drága. De én eléggé furcsállanám, ha így is élne a garancia, de vki váltig állította...
-
kalapacsolok
senior tag
Köszi a válaszokat, közben ezt találtam: http://www.origo.hu/auto/20140331-autogyartok-garancia-feltetelei-magyarorszagon.html
Az EU hozott egy szabályt, szóval nem kötelező márkaszervizben szervizeltetni a kocsit, akkor is él a gari - de persze vannak kiskapuk, szabályok, amivel szívózhatnak, szóval végeredményben mégis kikényszerítik, h márkaszervizbe vidd, úgy látom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest