- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
Sziasztok!
Még sohasem csináltam ilyet, úgyhogy megkérdezném:
MKB bankból szeretnék átmenni OTP-be, abból az egyszerű okból, hogy még Pesten is szánalmasan kevés MKB ATM van.
Viszont olvastam olyat, hogy van ilyen bankváltási szerződés stb, hogy zajlik ez? Nem lehet úgy, hogy simán leveszem minden pénzem és egyszerűen bemegyek a bankba,hogy szüntessék meg a számlát?(kell ezért fizetni?)
Mert a másik módszer, hogy az OTP-nél intéztetem a bankváltást, elvileg hónapokig zajló procedúra, mert elkezdenek egymással levelezni, engedélyeket megadni stb és gondolom fizetnem is kell a dologért.
Tudna valaki tanácsot adni?
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fotók, videók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest