Hirdetés
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
Quadkan
csendes tag
Hali!
Lehet, hogy nem a megfelelő topicba írok, ezért előre is elnézést kérek.
Immár 3 éve vagyok T-Com előfizető. Az ADSL mellé egy D-Link DSL-360T modemet kaptam, ami eddig kifogástalanul tette a dolgát. Ám napokban furcsa dolgot vettem észre.
Torrentezés közben (utorrent 1.8.2), mikor a maximális sebességgel töltök le, akkor a modemen néha elalszik az Ethernet és néha a Status led. A letöltés viszont megy tovább. Ha szüneteltetem a letöltést (csökken a sebesség), akkor hirtelen újra felvillan és minden rendben van.Eddig még nem tapasztaltam hasonlót. Azt megszoktam, hogy letöltés közben az Ethernet led nagyon gyorsan villog, de elaludni soha nem szokott egészen eddig.
Mi lehet a probléma? Haldoklik a modem, vagy a hálókártya? Vagy csak a leddel van probléma, vagy az UTP kábellel?
Reset már megvolt, de nem segített.
A modem és a hálókártya drivere, firmware még az eredeti.Adatok:
internet: ADSL 8Mb/1Mb
UTP kábel: CAT 5e
modem: D-Link DSL 360T
P/N: DSL360THU.B3
HW Ver.: B3
FW Ver.: v1.00B02T01alaplap: ASUS A8N-E
LAN kártya: alaplapi
nVIDIA nForce4 (CK8-04) - LAN Controller (PHY: Marvell 88E1111/1115) PCILégyszi segítsetek, ha tudtok.
Előre is köszönöm.
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Ukrajnai háború
- Projektor topic
- Drum 'n' bass
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest