- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
martin555 #69 üzenetére
haliho!
cégemnél egy ilyen dlink modem megy matávos adslel.mögötte router,stb.jelenleg a router PPPoE vel tárcsáz a modemen keresztül.namost nem tudom igazából,h miért van,de néha leesik a modem a netről.teljesen fullosan lehal a net(nem a router),és kizárólag a modem resetjével működik ezután.teszi ezt napjában 3-4 alkalommal átlagosan,és kezd idegeimre menni.
idehaza áprilisig volt huaweii adsl modemem,de itthon a routert kellett resetelgetni hasonló sűrűséggel.majd kitettem a szolgáltatóm szűrét,kábelmodemre váltottamés a problémák teljesen eltüntek.
namost,gondoltam arra, hogy meghekkelem a céges dlink modemet,nade.
1.nem enyém a cucc,de még csak az előfizetés sem.
2.ráadásul valszeg a nem nem oldaná meg ha a dlink tárcsázna,hiszen csak modemként sem tudja ellátni feladatát,nemhogy bridgeként.jött az ötlet,h dlink kidob,és huaweii átprogramoz(szolgáltató ennyire értékesnek találta a modemjét,h el sem vitta),h ő tárcsázzon.
3. lehetőség felmondatom a matávos szerződést,és cégnél is átváltok kábelnetre.
szerintetek?
Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest