Hirdetés
Aktív témák
-
Hello Mc,
Kipróbáltam volna otthon... mármint az XP-t... de sajnos szembetalálkoztam a m$ kompatibilitást elég tágan értelmező definíciójával... Telepítés frankón lement, reboot... Be kellett volna jelentkeznem, de hopp! elsötétült a monitor... a régi kis 14'-os monitoromat leküldte 640x480@85Hz-cel... OK, semmi gond, csökkentett mód, alapértelmezés beállít, reboot... és ugyanaz. Szal már ez sem volt nyerő belépő, aztán mondja a kollégám, hogy otthon leszedte és visszarakta a 98SE-t, mert azzal kevesebb gondja volt. Úgyhogy ezért volt a kérdésem az előző hozzászólásom végén... Egyébként mindenki haasználja azt, ami bejön neki és a hardvere is elbírja... -
Spec a 4-es CDRWIN-t nem ösmerem, de a 3-as tapasztalatait meg tudom osztani Veled... Amikor CDRWIN-nel image-et készítesz, illetőleg image-et írnál, akkor két file szükséges az íráshoz: egy *.bin és egy *.cue. A *.bin a valódi image-állomány, de a *.cue mondja meg a CDRWIN-nek, mi hova kerüljön az írandó lemezen, tehát nélkülözhetetlen.
Van egy olyan menüpont, hogy Record Disc. Katt, aztán a megjelenő ablakban állítsd be az írás paramétereit. A jobb oldalon katt a ''Load Cuesheet'' feliratra, ekkor kell kiválasztanod a *.cue állományt. Ha tényleg minden kóser, akkor ''Start recording'' és már megy is a pörkölés. Végezetül egy kérdés: biztos, hogy az XP megér egy CD-t...? -
4.0A-s CDRWIN-el akarom megírni a WINXP-image-t...:D, és egyszerűen nem tudom, hogy kell. :(.
Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest