Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
pschio, tiv83us, Vangelis!
Meg kell találni a jó online forrásokat, illetve online kuponokat, lehetőleg olyan helyről kell vásárolni, ahol nem kell tax-ot fizetni, illetve olcsó a szállítás. Illetve vannak még egyéb költségcsökkentő tényezők is, cc 3 év vásárlási tapasztalata beszél belőlem.
Lomtalanítás szokott lenni, új ágyakat viszont nem sűrűn pakolnak ki, illetve a kamionokról sem szokott potyogni semmi. Legalábbis én nem járok olyan helyekre.
És szerintem fejezzük is be az OFF-ot, nem erről szól a topic. -
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
Nálam az átlagos asztalkinézet:
Bővebben: link
A szobám:
Egyrészt nem bírok rendet tartani. Másrészt a földön levő monitor lehet, hogy eladódik, csakúgy, mint az 1. képen belógó gépház. És az egész szoba mindössze 12m^2
Mindig rendet pakolok magam után, aztán egyszercsak... megint minden szerteszét van. Ki érti ezt... -
Bash
őstag
válasz
mayerlaci #474 üzenetére
Én nem fizettem csak $181.89-t érte, teljes árat szinte soha nem fizetek semmiért. -
mayerlaci
senior tag
válasz
Motion_Blur #441 üzenetére
Kircso a monitorod.Majd lesznek képek az én szobámrol is csak adja már oda haverom a digitálist.
-
TéKrys
senior tag
Íme az én ''birodalmam'':
Bővebben: link : LAN központ
Bővebben: link : csak erős idegzetűeknek
Bővebben: link : az ágyam -
neongorack
senior tag
Inkább mégse veszek ágyat mert most robogóra gyüjtök....
de azért kösz az ajánlatokat
Majd ha meglesz a robogó talán utána.....addig meg jó a mostani!
Egyszemélyes ágy, de ahogy tapasztaltam 2-en is bőven el lehet rajt férni
[Szerkesztve] -
Viewsonic
aktív tag
itt a szobámból 1 részlet Bővebben: link
-
Bash
őstag
Az enyém egy ilyen: Bővebben: link, alatta egy jófajta ágykeret. A matrac $360 volt, a box $190, az ágykeret pedig $80, összesen $630, plusz az ágynemű $190.
A Sealy gyár 5 év granciát vállal, a Mattress Firm pedig, ahol vettem, ők plusz 5 évet vállalnak. Asszem egy ideig nem lesz gond vele. -
Lord Zero
addikt
hasonlót vettünk mi is anno
a matrac egy nagy nulla, harmatgyenge rugózattal, műszálas huzattal - 1/2-1 év után olyan mint a 3dmark2001 első tesztjében az autópálya: itt egy domb, amott egy völgy
nem véletlen ez az árukapcsolás (ennyiért)
csak mondom
(te a domus oldaláról linkeltél, mi pedig a kikában vettük - szóval van esélyem, h tévedjek) -
Gh0sT
addikt
válasz
neongorack #458 üzenetére
50 ropi egy ilyen, nekem hamarosan befigyel egy a szobámba a matrac helyére. -
neongorack
senior tag
Jut eszembe kéne vennem egy nagyobb ágyat.....Milyen árba vannak az ágyak?
Lehetőleg valami olyan ami nem esik szét erős mozgás hatásásra -
Bash
őstag
djyuri!
Igen, notiról nyomom. Köszi!
Kalandor!
Nem pontosan ugyanolyan, csak a forma. A tiéd 17''-s az enyém 20,1''-s.
Gh0sT, pschio!
Köszönöm! -
PWR
aktív tag
eleg nagy asztal, rajta moncsi, szerte szejjel papirok, könyvek, jegyzetek, hamutarto, de hamu nem csak benne, hanem körülötte is, chaos. Igy nez ki PWR asztala
-
Xelo
addikt
bocsi a webcamért...
most még épp hogy rend van... az íróazstalom látnátok..
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Sajnos rossz képek, gagyi gép, és nem tudok fényképezni, jah meg nincs lcd.a kamerán
de akit érdekel:
Szokott nagyobb kupi is lenni, mert kicsi az asztal, de nem fér el szélesebb.
Punel rulez, de most legalább megtalálom abill-eket -
neongorack
senior tag
Bocs, de mégcsak most vettem észre, hogy írtál a másik oldalon!
Hiába népszerű ez a topic!
Mayer
Válasz: Igen az CD-tár a falra felfúrva! Nagyon praktikus csak néha leesik a lehajtható eleje!
Valamivel fel kéne rögzítenem...lehetőleg jobban mint ahogy most van mert most csak két sz@r müanyag pöcök tartja és ha lenyitom akkor ahogy esik az összes kábelt elrántja!
A BMW sztem is cool.... -
djyuri
őstag
Musclemuseu:#411# Asszem akkor utána kérdezek. Mintha láttam is volna erre egy topikot
Hmmmm.
Winner_hun #412# : Az bíztosKicsit macerás ez a többletes válaszadás,és az se bíztos,hogy mindenki észre veszi,de próba cseresznye
Kalandor #416# : Hát igenAz eddigiek alapján ezt el is vártuk tőled
De annak a kis állatkának betehetnél egy tükröt,hogy lássa azt a tv-t,mert mag fog marhulni
#419# : Így van! Mi a ráknak. nálam még sztereó hangzás sincsen és mégi meglepem az embereket ha zenét hallgatok
Pschio #425# : Ja az másPedig naon teccik. Én amúgy nem pakolok a gépem tetejére semmit,félek,hogy összekarcolom. Nekem csak az elölap alsó kerete a müanyag, a többi mind fém.Alap 20kiló a ház és jól tele van pakolva. Most könnyebb lett 4-5 kilóvan,de így is eléri a 40-et
Ghost #428# : Toronyház,pia,hangcucc,rend
Motion_Blur #441# : Kérünk még képeketAz egyik halad mintha kimenőt kapott volna
A monitorod teccik,valami ilyesmire akarom lecserélni majd az enyimet jövőre,ha a pénztárcám is engedi
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Gondoltam megmutatom én is a birodalmam, az asztalom és az ágyam:
Ha nem dolgozom és itthon vagyok, akkor ezen a két helyen töltöm a nap 98%-át.
Kalandor!
A monitorod cseppet ismerős. -
musclemuseum
aktív tag
válasz
Motion_Blur #441 üzenetére
Jóvanna
részvétem. Én is lenyomtam két félévet. A második két IV után sikerült
-
Motion_Blur
félisten
válasz
musclemuseum #440 üzenetére
Jaj ne már -
musclemuseum
aktív tag
válasz
Motion_Blur #439 üzenetére
Tartozik vagy követel?
-
Gh0sT
addikt
válasz
Motion_Blur #437 üzenetére
Mi az ott a bal oldalon? Számlatükör?
-
Motion_Blur
félisten
Nah én is rakok egy képet:Bővebben: link
-
-
Gh0sT
addikt
Nah, beszállok én is... amolyan félkész állapotban a szobám.
Egy kisvideó: (4,1 MB)
Azért ilyenek a fényviszonyok, mert rózsaszín a háttérvilágítás.A zenére nem kell figyelni és a közben érkező e-mailjeimre sem... nem tudom hogyan kell őket kivágni...
-
pschio
őstag
koszi
irodai selejtezesbol szereztem olcso penzert
biztos lehet kapni uzletben is. de hogy hol azt nem tudom. en az ilyen egyszeru szineket szeretem semmi csicsa csak letisztul formak. azthiszem a modern formakat szeretem ha igy hivjak. csak sajnos a ''modern'' cuccok nem passzolnak ossze a kuplerajjal meg a lustasagommal
cipelni konnyeb igy. valoban. de csak max hazibuli erejeig cipelem le a foldszintreegy hatranya van ennek a fulnek: nem tudok pakolni a haz tetejere
-
gergo84
aktív tag
azt hiszem én vagyok a leg rendmániásabb fazon.
az iroasztalomon van egy lámpa, monitor, klavi, egér. a lámpán van a fejhallgatóm. az iroaszal mellett balra van a gép rajta a gamepad. a gép alatt az elosztó, kábelek kötegelve. van még három fiok is. a felsöben jegyzet meg toll meg ilyesmi. a másodikban, tintapatronok, tinta stb. a harmadik meg teli van rágcsával.
az iroasztallal szembe van egy polc, azon van a nyomtató, jostick, üres lemezek.
balra polcon meg a sok cd, meg dvd
a gépet meg minden második szombaton takaritom. -
mayerlaci
senior tag
válasz
musclemuseum #411 üzenetére
Egész jo képet csinál.Baromi nagy a szobád.
-
djyuri
őstag
válasz
mayerlaci #406 üzenetére
Hát az oldal falak mellett nem is lehet állni és ugyebár a szoba közepére nem tehetem a lámpát,mert mindig felrugnám.
Musclemusleu: (bocs,ha rosszul írtam,de fáradok) : Mivel raktad így egybe. Ha csinálok én is sok képet,akkor egybe tudod így tenni,vagy ehhez olyan machina kell?
Most go csicsíja,mert már most is álmodokSziasztok Jóccakát!
-
mayerlaci
senior tag
válasz
musclemuseum #407 üzenetére
Majdnem kitört a nyakatm.Egyébként szép szobád van
-
musclemuseum
aktív tag
válasz
musclemuseum #368 üzenetére
Na csináltam mégegyet. Körbefordultam a 3650-emmel egy panorámakép erejéig
Visszaforgattam közben, bocsi
[Szerkesztve] -
djyuri
őstag
válasz
Mosqu!to #403 üzenetére
Már írtam neki,ha tudnak,akkor segítenek,mert télleg nem direkt volt. Amúgy is utálom a hsz-es vitát. ha lehetne,akkot nekem a TAG Bőven megfelelne,de nemtom,hogy lehetséges-e. Remélem holnapra tudnak valamit tenni a topik érdekében. Lehet az ilyen rövidke válaszomat elküldöm mailban nekik
TÉNYLEG! Így csak a lényeget hagynám itt. Oksa. Kötyi -
Mosqu!to
addikt
Ezt már nem, de legközelebb nyiss meg 2 ablakot, és ahogyan olvasod a hozzászólásokat, úgy írod a neveket, majd alá a gondolatod. Így lesz egy szép tömör hozzászólás, ami nem szedi szét a fórumot.
Azaz megoldható lenne, de egy moderátornak kéne csomót dolgozni vele.
[Szerkesztve] -
djyuri
őstag
Alakul
Az író asztalod nagyon teccik! Hol vetted?
A gépedet télleg könnyebb így cipelni valahova vagy ez csak álca?
MOD:
Mosqu!to: Téleg bakkerpedig már többen is mondták,de valahogy nem jut az eszembe.
Ez a szemét munkaidőm miatt van
Neongorak: asszittem előszőr,hogy sorround cuccnak az egyik ládája,de hiányoltam rajta a márka jelzést. Akkor ráhibáztam. THX
Mosqu!to: valahogy eggyé lehet varázsolni még valahogy? Ez télleg csúnyán néz így kiBocsika
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest