- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen házat vegyek?
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- RAM topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Tal2
tag
Nagyon köszönöm a segítségeteket!
A probléma gyakorlatilag pl NFSU2 alatt látványos, mikor gáz, jobbkanyar és még nitro is, azaz fölfele-nyil+jobbra(ill balra)-nyil+bal alt. ekkor már besípol.
A bill egy Genius slim luxmate, azaz nem a leggagyibb.
Ja és USB-n van csatlakoztatva.
Ha vennék új billentyűzetet, miről tudom megállapítani, hogy összeakadnak-e a billentyűk? mert ilyen ismérv nincs feltüntetve a dobozon.
Üdv:
Tal2 -
Vangelis
félisten
Eddig 11gomb
nincs több ujam
.....(jah ennyi sincs)
-
Vangelis
félisten
Nekem genius slimstar az egyik nbillem, és akárhány gombot lenyomhatok
...semmi gondja.
-
Nemcsak szerű, hanem konkrétan mátrix rendszer. Viszont ettől függetlenül meg kellene oldania az adott IC-nek, hisz pl. egy futófeliratos LED táblás is ki kell gyulladnia 3 egymás mellett lévő izzónak. Hacsak kétdimenzós mátrixban vannak fűzve, lényegében akkor is működnie kellene, ha az IC kezelni tudja.
Nekem pl. annyit nyomsz le a Samsung billemen, amennyit akarsz. -
Sanya
nagyúr
én lenyomhatok akár 3-at is, és megy akkor is
a+w+3
igaz, lehet ne erről van szó -
vallas
őstag
Hali!
Talán segít:
beállítások/vezérlőpult, kisegítő lehetőseg,billentyűzet, beragadó billentyűzet -
L3zl13
nagyúr
Ehe-ehe!
Vegyél ilyet: Bővebben: link
Egyébként azt már tudom, hogy főként elektronikától függ, ezért olyan billát kell venni, aminél nem ''akadnak össze'' a gombok...
Azt viszont nem tudom, hogy miért olyan nagy probléma a gyártóknak normális elektronikát készíteni... -
Tal2
tag
Sziasztok!
Főleg a gémerekhez szól a kérdés:
Pl játék alatt néha nem elég 2 billentyű lenyomása egyidejűleg, és ha hármat nyomok le, akkor besípol a gép.
Hogy lehet ezen segíteni, hogy több egyidejű billentyűlenyomást is érzékeljen a gép?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Tal2
Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest