- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Sunrise^
tag
Aktualis helyzet ahogy a gepem kinez.
-
^Sunrise^
tag
válasz Gergo_pet #373 üzenetére
Koszi.
Egyebkent csak annyira kicsi ez a haziko, hogy 63(!)cm a melysege, gondold vegig mekkora egy normal haz.
A ventiket meg szivasra kell allitani a radi tetejen es maris felfele szall a levego, nem kell ehhez hokuszpokusz a radi aljara. Nalam is igy megy es tobb fokot szamit a hutesnel, raadasul a fuggony is olyan szepen szall tole. -
^Sunrise^
tag
Ah, igy mar ertelek. Termeszetesen van hangja, de mivel alapbol is zajos egy talca kinyitas/becsukas, igy nem igazan figyeltem meg erre a szempontra. Egyebkent opcionalis a dolog, nem muszaj feltenni a drive ele.
Nincs velem szemben a gep, de sztem csak kicsit latszik, resnyire. Meg minek is, ha hasznalom, akkor led nelkul is tudom, hogy megy. -
^Sunrise^
tag
Nem ertek egyet, sztem ha egy haz leghutesben jo, akkor viznel meg jobb, mivel oda is kell friss levego a kondik es fetek kornyekere. Az Alphacool radi nekem kifejezetten tetszik, de nem a szepsegeert vettem. ;) Egyebkent 15 fokkal huvosebb csak a proci, mint leghutessel es azt se a gyarival hajtottam, hanem premium kategorias bordaval, egy Scythe NCU-2005/12cm Papsttal.
Elolapok hangosak? Azok csak alu lapok a haz elejere csavarozva, mitol lennenek hangosak?
Gorneck, neszojjabe, ne szidjad tts Lian Li importjat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest