Új hozzászólás Aktív témák
-
Mici80
tag
válasz kungzi #43017 üzenetére
Nem nézem hál' Istennek. Mondhatom, hogy káros szenvedélyektől mentes vagyok.
Hírműsorokat nézem meg max egy-két ilyen beszélgetős aktuális témákról szóló műsort...Ez ugyan olyan dolog, hogy én PC-val foglalkozok. Van egy-két ember aki már "le kockázott", tehát kockának hívott. Ezért ölni tudok /főleg azért mert a kockák java része csak játszik és fingja nincs a gépek alapvető működéséről!/, ugyan is kb 2005 óta meg se nyitottam számítógépes játékot. Előtte is csak vikinget meg máriot nyomtam DOS-ban napi 1-1 órát.
---
-
Mici80
tag
válasz lukaszokni #42791 üzenetére
Hát igen, tényleg otromba... Nem adok a külsőségekre, pl fehér előlapos DVD illene bele, meg egy kicsit meg is van sárgulva a ház... No mindegy a lényeg, hogy belül se látnál nagyon semmi érdekeset, kevéske poron kívül. Asus deszka, Spire sima alu hűtővel, nem nagy puki...
Vezetékek nagyjából nálam is rendezve vannak, mindig kábel kötegelővel összefogom a szerelések után, hogy ne lógjon össze vissza.
---
-
Mici80
tag
Ahogy ígértem, íme az én kis gépem!
Az oldalt látható hungarocellekkel van beszorítva a gép a román bútor és a számítógép asztal közé. A rezgés mértéke elhanyagolható mert alulra is tettem egyet tehát a padló sem viszi tovább a rezgést. Belülről most nem csináltam képet mert nincs kedvem szétszedni.
És ami belül van. S939-es lap AMD Athlon 64 X2 proci 3600+, 1 GB RAM, 128 MB VGA,
80 GB Sata vinyó a rendszernek /Kubuntu 12.04 most épp/ meg egy két szösszenetnek, 160 GB PATA winyó meg adattárolás, torrent, stb...
Jah meg még 160-ason van egy XP, egyéb apróságokkal bohóckodni. Kb: két havonta indítom el... Ennyit a MS pozitiv reklámjáról...
Az előlapon látható fekete a DVD íróm, alatta a egy IDE mobil rack ha próbálok vinyót, vagy valakinek mentek...
Az egész masinát (khmm...) egy Mercury 450 W-os táp szolgálja ki /már ameddig.../.
Így éjszakára ennyit, most leállítom és holnapig pihen a gépezet.
Az érdekes a sztoriban, hogy a gépem belseje pár évente változik, bővül, fejlődik de a gépház marad. Szeretem mert kényelmesen elfér benne minden, nem is tervezek új gépházat venni még vagy 10-15 évig...
üdv. Mici
[ Szerkesztve ]
---
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- További aktív témák...