-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hűtése nincs, max a fém armatúra, amire fel van ragasztva. Külön tápja van, ez egy komplett egység, nem barkács.
Megnézem a 40W hagyományos izzós megoldást!
Tehát pl egy konnektor csatlakozásánál is rá tud menni a fázis a nullára? Gondolom csak abban az esetben, ha be van dugva valami fogyasztó, ugye? -
ViZion
félisten
+1 a fí relére! Viszont az nem 20k lesz, ahogy olvastam a kolléga írását, lesz az 200k is, mire nem baCCkodja majd le neki, ha így van mindenhol kókányolva a hálózata
"Hol tud rámenni az elmenő(!!!) nullára a fázis?"
Bárhol.
Erre is +1!Szívtam a főzőlappal, néha random lecsapta a mindent is. Mikor elkezdtem keresni, kiderült, h a konyhába anno beszökött egy egér, a fali doboz tető nem volt rajta teljesen és ott a bekötéseket megrágta. Hulla egér nem volt... de néha, valamiért áthúzott és lecuppantotta vagy a fí relét, vagy a kismegszakítót. Még jó, hogy nem a főzőlapot bontottam atomjaira első körben... És akkor lehetnek még esetleg 100 éves alu-réz sodrások, amik "akadoznak", melegednek, megolvasztanak másik vezetéket, lehetnek doboz rögzítő fülek, amik belemartak a vezetékbe (ilyet is láttam, szerencsére nem a fázisba volt), stb... Nem kis meló, de érdemes mindent átnézni, cserélni ha kell. Utána nyugodtabban lehet aludni, nyaralni menni, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- UHD filmek lejátszása
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Szólánc.
- Projektor topic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest