Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mindenestől eltörölné a Nuvia dizájnokat az ARM
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
válasz ViZion #95832 üzenetére
az a baj valojaban nem latom merre van az arra, nem gondolkoztam azon,h az elektromos rendszerhez jobban hozzanyulok, ez zavart amit itt lattam.
okosotthon resznelnem tudommost mar van valami elkepzelesem milyen lehetosegek vannak, netre semmit nem szeretnek kotni, amit a mostani hazban probaltam megcsinalni,h a wcben ejszaka kapcsoljon mozgaserzekelore valami eldugott vilagitas. (na jo, most vegigneztem egy 20perces videot, de hat azon kivul,h letezik presence sensor nem sok olyat lattam ami engem erdekel)
a vezereltre azt mondta a futesszerelo,h nem akarok en arra bojlert rakni, mert nem fogok neki orulni amikor nem akkor van meleg viz amikor en akarom (jelenlegi hazunkban programozottan csinalja a gazkazan, es igy 13k a futes atalany, szoval elfogadtam,h gazzal lesz megoldva, de nyitott vagyok minden velemenyre)
melyitett doboz, meg a kapcsolokhoz a null amiatt kell,h moge tudjak rakni sonoffot pl?
a fozo reszhez a kimeretest felvettem a todo listre.
a leszerelesre csak amiatt gondoltam, mert gyanitom havidijat kell fizetnem ha ott a "kiallasert" igy ha nem hasznalnam, akkor feleslegesen nem tartanam ott. a 10a tippet ismet koszonom.amugy ez itt offtopic? mert nem talaltam jobb topicot, epitost kevesbe ereztem megfelelonek
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK 14 Firefly G7 WORKSTATION! i7-10810U/32GB/512SSD/14"/NVIDIA 4GB/GARI
- Asus Zenbook 14 OLED /Ultra 7-155H/32GB/1TB SSD/2880x1800/120Hz/Touch/Garancia/AI+Intel ARC Graphics
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest