Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomazin

veterán

válasz ViZion #95832 üzenetére

az a baj valojaban nem latom merre van az arra, nem gondolkoztam azon,h az elektromos rendszerhez jobban hozzanyulok, ez zavart amit itt lattam.
    okosotthon resznel nem tudom most mar van valami elkepzelesem milyen lehetosegek vannak, netre semmit nem szeretnek kotni, amit a mostani hazban probaltam megcsinalni,h a wcben ejszaka kapcsoljon mozgaserzekelore valami eldugott vilagitas. (na jo, most vegigneztem egy 20perces videot, de hat azon kivul,h letezik presence sensor nem sok olyat lattam ami engem erdekel)
    a vezereltre azt mondta a futesszerelo,h nem akarok en arra bojlert rakni, mert nem fogok neki orulni amikor nem akkor van meleg viz amikor en akarom (jelenlegi hazunkban programozottan csinalja a gazkazan, es igy 13k a futes atalany, szoval elfogadtam,h gazzal lesz megoldva, de nyitott vagyok minden velemenyre)
    melyitett doboz, meg a kapcsolokhoz a null amiatt kell,h moge tudjak rakni sonoffot pl?
    a fozo reszhez a kimeretest felvettem a todo listre.
    a leszerelesre csak amiatt gondoltam, mert gyanitom havidijat kell fizetnem ha ott a "kiallasert" igy ha nem hasznalnam, akkor feleslegesen nem tartanam ott. a 10a tippet ismet koszonom.

amugy ez itt offtopic? mert nem talaltam jobb topicot, epitost kevesbe ereztem megfelelonek

Új hozzászólás Aktív témák