Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
becuszabi
aktív tag
válasz
didyman
üzenetére
Namost
én Thth #5364 hsz-ére reagáltam, de látom hiba volt nem visszaolvasni a kiindulási (problémaindító) hozzászólásig.
Nem tudtam, milyen (felépítésű, teljesítményű) tápegységről akar táplálni és hogy mit akar táplálni. Nem volt szó sem a kondihoz ajánlott (ki ajánlotta?) ellenállás értékéről, sem arról, hogy mekkora teljesítményfelvételű a fogyasztó.
Ha meg már ajánlották azt az ellenállást, még mindig jobb a belső ellenállást növelni, mint sorosan kapcsolva feleslegesen elfűteni a táp teljesítményének egy részét.
Utólag végig gondolva, igen, felmerülhetett volna bennem a kérdés, hogy egy ekkora kondival milyen áramigényű fogyasztó tápját illik szűrni (ja, nagy igényűét, aminek viszont bírnia kell a kondi töltőáramát), de nem merült, ezért elnézést is kérek, máskor jobban odafigyelek.
Szerencsére a felvázolt megoldás csak a szűrés hatékonyságát csapta agyon és nem Thth-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én Thth #5364 hsz-ére reagáltam, de látom hiba volt nem visszaolvasni a kiindulási (problémaindító) hozzászólásig.
ekkold