-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
szóval szerinted egy olcsó kétpedálos digitechben ugyan olyan effektproci (dsp) van, mint a nála drágább boss me-kben?
mert elhiszem, gyártanak úgy multit, hogy a nyák ua, és lespórolnak belőle dolgokat. de azért egy olcsó kétpedálos csak barátok közt effekt. (hallottam már egy kettő)
de nekem mind1. a véleményem az, ha van rá pénze akkor vegye meg. ha nincs rá (vagy nem akar effektet) akkor építsen egy fejhalgató erősítőt.
20-30ból szoktak álltalában kezdő gitárt venni. ha újonan akkor meg inkább 40-50. gondolom Te sem gibsonnal, vagy fenderrel kezted.és hidd el, az olcsó gagyi gitárnak is lehet szép hangja, néha még szebb mint egy olcsobbféle (60-70-es) ibaneznek.
(mert pl az én 4-5éves márkátlan vackomnak tiszta hangja van. volt már rajta multi és jó hangja volt. az más kérdés, hogy szar a nyak, meg szarul van beállítva a húrláb. nem a pickup a hátrány a gagyinál..)
ez a multi azért hasznosabb megoldás mint monjuk egy beringer 2csatornás ''keverő''
(csak meg kell fontolni milyet vesz az emberfia... )
[off meg majdnem-flém off]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest