-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Én csak a BOSS-t ismerem, próbáltam, azt a digiakármit nem, mondjuk én bőgőzöm, lehet ahhoz nem gyárt csak szólóhoz és emiatt nem hallottam róla. Namost haveromnak van egy 4 pedálos effektje amit használtan vett 60k-ért valami külföldi fószertól és annó , mikor még DK-n lakott én arra is rádugtam magam náluk az én kétpedálosom után, amit 6-7 éve vettem 25k-ért újonnan.
Jobb az ővé nincs vita,meg ugye szarásig van személyes hangokkal, amik százszor jobbak, szebbek, meg eleve akármilyen cd-t beteszek és utána lehet menni az embernek és addig tekergeted amíg tök ugyanúgy szól a cucc, mint a cd-n a kolegának, mert százezer gombot lehet rajta tekergetni és meg is jegyzi és eltárolja a végén, jobb mint az én gyárilag beletett ''effektjeim'' de a kismillió hang közül azért egy 4-5 félét csontra ugyanúgy be lehet lőni az enyémen is, mint azon és ha beültetlek egy fal mögé, hogy most mondd meg , hogy melyik szól éppen akkor gondban leszel... Mondjuk ha ő dugta rá az 5 húrosát az enyémre behheh, na igen... az egy kicsit fals voltDe neki egy pickup-ja ér kétszer annyit, mint az én komplett gitárom effektestűl
...más gitárt cserél ő meg kapcsol egyet a pickupon
Ezzel nem lehet versenyezni. Illetve lehet, csak adjál péééénzt ! Nem kicsit ! ...Sokat !
Ui.: Az én értelmezésemben a ''gagyi'' annyit jelent, hogy semmire nem jó és/vagy hamar elromlik, gyenge minőségű stb. ...azért ezt nem mondanám egy olcsóbb multiról. Inkább azt mondanám, hogy buta magyarázva azzal, hogy ez egy 5 jó hangú effekt amibe beletesznek 50 hangot, hogy legyen mit ráírni a dobozára de a többi 45-ről annyit, hogy egyik szarabb, mint a másik és akárhogy tekergeted, csak mégszarabb lesz. ...de ha rajta lenne ez+az+amaz a menüpont is akkor ebből is ki lehetne hozni ugyanazt és ezt az az 5 hang bizonyítja amit egyszerű kikeverni és emiatt ki is jön belőle. Nem lepődnék meg ha valaki találna egy olcsó meg egy drága multit amiben ugyanaz a proci van, végtére is tömeggyártás van ezerrel, ha nincs piaca a drágának, mert egy másik márka lenyomta, akkor átállítják ugyanazt a gépsort és a maradék ''drágábbik effekt'' alkatrészét is lazán belenyomják az olcsóbbikba, nem fogják kidobni és nem fogják a jobbikat adni fele annyiért, mert márkaépítés van és ha a csúcs árát leengedig akkor leépítik a márkát, mert ha valaki profi cuccot akar venni akkor azt a céget nézi meg aki kurvadrágán adja a tetejét, de ez már marketing, ebbe ne menjünk bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Hardverkemping június végén
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged