-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
CPT.Pirk #4185 üzenetére
Miért nem veszel egy fasza multieffektet? Azon van fejhallgató kimenet egyrészt, másrészt bemenet pedálnak, harmadrészt vagy 60 hangszín úgy 1500 variációban.... Már húszezerért is lehet nagyon tiszta hangú ''butább'' ME-t venni, előbb utóbb úgy is kelleni fog ha megunod a gityó ''nyers'' hangját...
Én belekezdtem ebbe, amibe Te, 1500 Ft ért egységcsomagból építettem fuzz torzítót, kis fm adót, hogy ne kelljen kábel és stb., nem érdemes, meg kell venni a profi cuccot és az nem zajos, nem búg, nem gerjed és ha nem ugrálsz rá túléli még a fiadat is és megoldja egyben az összes problémádat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CASIO órák kedvelők topicja!
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Google Pixel topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged