Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
attilla84 #1893 üzenetére
Nincs vele semmi gond, néztem én is ezt a videót, de szerencsére nem ilyen a tv használat közben. 4K HDR10+ film, 60 gb, akadás nélkül játssza le a beépített lejátszója, külső winchesterről. A hangzása parádés. Ps4 pro-val is használom, egyetlen egy helyen volt "csúnya", a Resident Evil Village-ben, ahol sok fehér és fekete részlet volt egymás mellett, és gyorsan mozogtam. De az az én felhasználásom 1 százalékát tette ki. :)
-
csucsu54
tag
válasz
attilla84 #1893 üzenetére
Hát én ilyet nem tapasztaltam,néztem pedig külső HDD-ről,pendrive-ról és a laptopról is,igaz én nem játszom,a 4K adásoknál sincs gond,jó belttéri egységem van,azt hiszem a TV-t is sikerült számomra optimálisra beállítani!Elég érzékeny vagyok a mozgásmegjelenítésre,szerintem fele sem igaz annak,amit mondanak,a jó minőségű anyagoknál nincs gond! A puding próbája az evés!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest