- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor:
(Nálam: )
F2-vel kell belépni (bár ezt eddig is tudtad)
felül lépkedj az advanced-re
utána a chipsetben állítsd eb az agp aperture sizet-t (én úgy szoktam, hogy eggyel nagyobbat adok meg, mint amennyi ram van a karin...)
ez után a resource config.-ra menj rá (előbbi alatt), és ott lehet állítgatni a cuccot
remélem segíthettem...
[Szerkesztve] -
Az más, az a proci
chipset futures, vagy v.mi ilyesmit keress, azon belül, öööö, max. fél óra, és megnézem nálam hogy van, és ideírom, ok? -
válasz
cbrfireblade #28 üzenetére
Az mind1, mi volt ez előtt
Nekem isch ati volt előtte is, az meg mégsem csinálta.... -
Nekem is sis chipsetes lapom van, és u.a. volt vele a baj, mint neked
8*-os agp-n tolod? Nekem annyi volt a gáz, hogy elkezdett csíkozni, utána meg néha el is ment a kép... Annyi volt megcsinálni, hogy beléptem a setupba, fast write be, 8*agp->4*agp, és ment tökéletesen.(Nem értettem, miért, mert mindenhol máshol, tökéletesen ment, és tudtam, hogy se a lapnak, se a karinak nincs baja...)
Próbáld ki, hátha segít neked is! (bár ez egy ilyen kaliberű karinál nem tom, mennyit vesz el a sebességből...)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT (RX-675XYJFD - Azonnal átvehető, Számla + Gari: 2028.01
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- Asus ROG Strix GTX 1070 8GB // Újszerű
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest