Hirdetés
-
PROHARDVER!
Tartalomjegyzék:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SunMount3r #7747 üzenetére
Rendben, köszönöm.
-
törölt tag
Himedia Q30 lejátszóm van, a MediaCenter-t használom, hogy tudom azt beállítani hogyha nézek valamit, akkor ne jegyezze meg hogy hol tart, hanem hogy mindig előröl kezdje?
Azért lenne érdekes, mert töltöttem le pár demót, és ha ezeket megmutatom valakinek, akkor ne kelljen mindig visszatekerni az elejére! -
törölt tag
válasz
SunMount3r #7663 üzenetére
Rendben, holnap kipróbálok egypárat.
-
törölt tag
válasz
SunMount3r #7660 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Természetesen elolvastam, és az ajánlott zenelejátszókat is, csak ugye mindig vannak új információk.
-
törölt tag
Sziasztok!
Megjött a Himedia Q30, vele kapcsolatban lennének kérdéseim.
1. A beépített lejátszójával a Media Center-el kapom a legjobb képminőséget?
2. Melyik programmal kaphatom a legjobb hangminőséget flac zenefájl lejátszása esetén? (optikai kábelen kiküldve az erősítőbe)Köszönöm.
-
törölt tag
válasz
SunMount3r #7635 üzenetére
Valószínűleg Modecom Eclipse 180.
-
törölt tag
válasz
SunMount3r #7633 üzenetére
Köszönöm a segítségedet!
Annyi a gond, hogy én nem az analóg kimenetet, hanem az optikait fogom használni.
Ha analóg kimenettel kötném be, akkor egyszerűbben úgy is meglehetett volna oldani, hogy fordítva kötöm be: a piros helyére megy a fehér, a fehér helyére a piros, és már működne is.
De véleményem szerint működhet optikai csatlakozás esetén is az Exchange funkció, legalábbis remélem. -
törölt tag
válasz
blackalex #7631 üzenetére
Köszönöm!
Még egy utolsó kérdés, talán a legfontosabb!
Himedia Q30-t veszek akkor mindenképp. Ehhez szeretnék egy 2.0 aktív hangfalszettet venni.
Ugye azt tudjátok, hogy ezeknél a 2.0 aktív hangfalszetteknél az erősítős része az R (jobb) csatorna.
Az XLR-kábellel hozzákötött hangfal pedig az L (bal) csatorna.Ahhoz, hogy megfelelően eltudjam helyezni őket el kéne vinnem az áramot 2,5 méterrel arrébb és az optikai kábelt is. Ezért arra gondoltam, hogy valahogy biztosan meglehet cserélni a két csatornát, egyfajta "Reverse Stereo"-ra van szükségem.
Himedia Q30-ról nézegettem videókat, ahol megláttam ezt a funkciót: [link]
Az "Exchange" akkor gyakorlatilag a Reverse Stereo-t takarhatja, tehát a jobb csatorna a bal lesz, a bal pedig a jobb?
Azt tudni kell, hogy a videóban 2-csatornás a forrás. Én bekapcsolnám a médialejátszón a sztereó lekeverés funkciót és 6ch vagy 8ch anyagot adnék neki, vajon akkor is előjönne az Exchange funkció?Esetleg valaki kitudná próbálni nekem, hogy működik -e így?
Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
SunMount3r #7629 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
4k -t nem tud a projektor amúgy sem, úgyhogy ezzel nem lesz gond.
Pontosítok: a kábel 32 ezer forintról van most leárazva elég nagyon, reméljük jó lesz...
-
törölt tag
válasz
magicbox #7627 üzenetére
Köszönöm, akkor azt hiszem hogy jó lesz a Q30!
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy véleményetek szerint egy 7,5 méteres, de viszonylag jó minőségű (30 ezer forintos) HDMI kábel esetleg visszafoghatja -e a médialejátszó/projektor képességeit, ami a képminőséget illeti? (a kábel hosszúsága miatt)
-
törölt tag
válasz
SunMount3r #7621 üzenetére
Igazából az elsődleges a képminőség, amennyiben megkapom a választ, már rendelném is meg azt, amelyik jobb képminőséget nyújt!
-
törölt tag
Sziasztok!
A Himedia Q5 Pro illetve a Q30 között van -e az eltérő CPU miatt van -e képminőségbeli különbség?
Q5 Pro: HiSilicon Hi3798CV200
Q30: HiSilicon Hi3798MV200Az optikai kimenetet is használnám, a beépített DAC megegyező mindkettőben?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest