-
PROHARDVER!
Tartalomjegyzék:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigaciusz
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban hogyan tudnám a készüléken lévő kijelzőt bekapcsolni? Q5 Pro FW.2.1.4. Sehol nem találtam a beállítások között.
Köszönöm. -
Csigaciusz
csendes tag
válasz
SunMount3r #9603 üzenetére
Köszi a tanácsot, de ezeken már túl vagyok. Valahol olvastam, hogy megmérték és valóban létezik a jelenség.
-
Csigaciusz
csendes tag
válasz
SunMount3r #9597 üzenetére
Az új projektor videofeldolgozása késlelteti a vetített képet.
Most visszakötöttem a med600, azzal szépen szinkronba lehet hozni. -
Csigaciusz
csendes tag
Valaki meg tudja mondani, hogy a gyári lejátszóban megoldották-e már a hang időzítését? Vagy ez csak 1 állom marad.
Köszi. -
Csigaciusz
csendes tag
válasz
SunMount3r #9334 üzenetére
Nekem Q5 Pro-n 2.1.4-es FW-el működik a mk3d lejátszás 3D-ben. Igaz csak 1 filmet néztem így, de az rendben volt.
-
Csigaciusz
csendes tag
válasz
SunMount3r #9253 üzenetére
A vetítőn van SPDIF de az csak sztereó hangot továbbít HDMI-ről. A vetítő pedig Optoma HD51 ami "házi-mozis" felhasználásra való. Szerintem elengedem ezt a dolgot, használok KODI-t vagy valami mást.
-
Csigaciusz
csendes tag
Egy kérdésem lenne? Meg lehet-e oldani a gyári lejátszó használata mellet a hang időzítését? Optikai csatlakozót használok, nincs az erősítőn hdmi. Más lejátszó progikkal működik, de azok gyengébb minőséget nyújtanak. Előre is köszi.(HiMedia Q5 Pro. FW. 2.1.4)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest