Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Tartalomjegyzék:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fefe66
tag
válasz
SunMount3r #10072 üzenetére
Köszi
A fix ip címeket még nem próbáltam a többi megvolt , kipróbálom -
Fefe66
tag
Segítség kellene
Laptopra feltettem win 10-et azóta nem tudok másolni a Q5 prora .előtte win 7 volt ott minden okés volt működött a samba megosztás . A windows fájlkezelője és a Tc is látja hálózaton a Q5 prot de a hozzárakott merevlemezt nem .Neten talált ötleteket kipróbáltam de nekem egyik se jött be .
Valaki tud rá megoldást előre is köszi -
Fefe66
tag
Üdv!
Segítség kellene Q5 Prom van az ajánlott 2.1.1 es Frimware-vel ,a gyári youtube (1.3.11) megnyitásakor ez az ablak jön fel.
Nincs más lehetőség csak telepíteni klikk rá majd ez fogad.
Tehát nincs telepítés innentől nem indul a youtube a lejátszón .Alkalmazásokban youtube
törlése majd 1.3.11 újratelepítése és azon a napon bármennyiszer újraindítom rendesen indul.
Új nap és kezdődik minden előröl .Nekem az új youtube Tv nem jön be a régit akarom használni.
Valakinek valami ötlete ? -
Fefe66
tag
Q5 próbáltam a HBO Go -t de a képminőség nemigazán jött be,lehet azért mert minden indításkor kiírja
hogy nem támogatott eszközön próbálom nézni van valakinek tapasztalata ? Nem lehet állítani a kép minőségén ezt az app állítja automatikusan .Hogy tudom megnézni nekem milyen felbontást állított be. -
Fefe66
tag
válasz
hjtz4t3wrseg #5992 üzenetére
Nem lenne jó
Ha megnézted volna amit ajánlottam ott a leírásban benne van 1 bemenet 2 kimenet és HDMI resolution: UP TO 1920 x 1080 / 60Hz tehát csak max ful HD tud,az ára kb most is annyi amennyiért én is vettem -
Fefe66
tag
válasz
hjtz4t3wrseg #5975 üzenetére
Nálam így van Q5+Tv box-HDMI kábel-Onkió ersítő-HDMI kábel-HDMI elosztó (ilyen www.gearbest.com/cables-connectors/pp_246967.html )-kimenet 2 HDMI kábel egy a Tv hez egy 10 méteres az Epson projektorhoz .Minden hang és kép ( még a 3D is ) megy tévén és a projektoron is ,ott csak a képet a hangot nem használom de szól ha akarom
-
Fefe66
tag
válasz
SunMount3r #2600 üzenetére
Leírnád hogy miért ajánlottabb a 7 es mint a 8 as én most szeretném visszarakni valamelyiket a billentyűzet probléma miatt és ezek után inkább hiszek egy felhasználónak mint a gyári leírásnak hogy ezt meg azt javítottak
Köszi -
Fefe66
tag
Tegnap Joshi segített a magyar kiosztású billentyűzet beállításában minden szuper volt.Ma feltettem a 2.0 firmware-t és abban a fizikai billentyűzet beállítás alatt csak a virtuális megjelenítésének engedélyezésének lehetősége van meg a nagy semmi .Valakinek valami ötlete hogy rendesen működjön?
-
Fefe66
tag
Sziasztok
Segítség kellene Q5 prohoz vettem egy All-in-One Media Microsoft magyar kiosztású billentyűt ,
valahogy rálehet bírni a lejátszót hogy magyarként kezelje vagy megszívtam hogy nem angolt vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic