Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Tartalomjegyzék:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatala
tag
válasz
hatala #10319 üzenetére
Egy hiba volt rajta valamelyik verziónál, - bár én nem szoktam frissítgetni, - hogy mivel én csak az alapértelmezett lila színű Media Center lejátszó appot használom rajta, filmnézés után, ha ki akartam kapcsolni, sokszor nem kacsolódott ki sehogy.
Így azt csináltam, hogy átléptettem kikapcsolás előtt bármelyik másik ikonra és akkor gond nélkül kikapcsolt mindig. nem tudom hogy ez a hiba van-e még, lehet hogy már javították.
Szerintem ár-érték arányban kiváló lejátszó ez ma is. -
hatala
tag
válasz
attiss66 #10318 üzenetére
Hi!
5 éve a lejátszó használójaként írok, még a Futekóról vettem újként.
Én FHD-ra és 4K-ra használom szinte mindig, de néztem rajta sorozatot HD-SD-ben is.
DoVi-t nem, de hát nem bánom ezt.
Ezen kívül tökéletesen visz mindent, Atmos-t, stb.. egy Denon AVR-X 6000-re van csatlakoztatva 11.2-ben.
Gondolkoztam nemrég hogy eladom és veszek egy Zidoo ZT20Pro-t, de még szerencsére kaptam előtte kölcsön egy Z10-et és nyilvánvalóvá vált, hogy nincs előrelépés 3x annyiért sem képminőségben, annyira jó lejátszó ez a Q10Pro.
Igaz, én ezt csak filmre használom, zenére mást.
Van benne egy 6Tb vinyó, valamint egyszerre még rákötve 2 db 3 Tb-s vinyó usb, nem akad, gyorsan tudok keresni rajtuk. -
hatala
tag
válasz
Nagy Tibor66 #10060 üzenetére
Szia!
Ezt hogy nem áll le, nekem is csinálta már sokszor és elég idegesítő.
Régebben én is kihúztam a tápot ilyenkor, bár egy szekrénybe van és nyúlkáljak be mögé, de ez milyen megoldás már....
Nekem az elmúlt kb. 10 alkalommal az vált be, hogy kilépek a filmekből, fájlokból teljesen a fő menüre, és a YouTube ikonon hagyom a kurzort, így eddig mindig leállt rendben.
Próbáld ki, hátha..
Nekem az utolsó előtti FW van fent, én nem akarom ezt kézzel frissítgetni.. -
hatala
tag
Himedia 8K lesz majd..
[link] -
hatala
tag
válasz
SunMount3r #8942 üzenetére
Köszi a sok jó ötletet!
A lejátszót már látom is a hálózaton és a rákötött Fhd filmet is simán le tudom játszani távolról.
Igazad van, lehet hogy inkább veszek egy külső házat és abba a hdd-t, egyszerűbb abba cserélni, mint a lejátszóba -
hatala
tag
válasz
SunMount3r #8939 üzenetére
Tehát majd a vinyót, a lejátszóban kell leformáznom mielőtt töltök rá filmet mindenképpen, vagy csak simán beleteszem és használom?
Azért kérdem, mert ha van rajta film, azt is megtartanám.Igen, van hálózat/router itthon, akkor a laptopról lássam majd ezek szerint a lejátszót és simán total commanderrel húzzam át rá amit akarok?
Köszi. -
hatala
tag
válasz
SunMount3r #8937 üzenetére
Ok akkor olyan nézek, az gondolom csendesebb is.
A lejátszó foglalatát lehet használni úgy, hogy belerakom az üres HDD-t és usb-n áthúzom rá laptopról az adatot?
Csak mert akkor dokkolót kell vennem ha nem.
Mióta laptop van, nincs nagy HDD-hez semmim.
Köszönöm. -
hatala
tag
válasz
SunMount3r #8935 üzenetére
Köszi az infókat, most jól működik.
Még annyi hogy milyen sebességű vinyót érdemes bele venni, hogy a 4K filmeket gond nélkül kezelje?
-
hatala
tag
Még egy kérdésem lenne, milyen 3,5-es HDD-t érdemes ebbe tenni?
Köszi. -
hatala
tag
válasz
SunMount3r #8928 üzenetére
(#8927) Shokkolo
Igazad van nem neveztem át, nem is figyeltem erre, mert eddig a magyar Himedia oldalról töltöttem le pár alkalommal a frissítést és eddig nem volt gond nem kellett átnevezni.
De miután átneveztem, úgy sem volt jó.(#8928) SunMount3r
Amúgy a Futeko letöltése volt jó, onnan simán ment a frissítés. Köszi az ötletet!
2 éve pont a Futeko-ról vettem a lejátszót, azóta nem is néztem az oldalukat, mivel ritkán használtam a lejátszót.Nem tudom milyen mostanában a kezelése ennek a lejátszónak, mert 2-3 havonta kapcsoltam be eddig de elkezdtem megunni, mert volt olyan pl, hogy csak áramtalanítással tudtam kikapcsolni, 1 film után, és többször is előfordult ez
Na azért az egy rossz vicc volt. Oké, azóta megoldódott a frissítésekkel, de akkor is.Gondolkodom hogy lecserélem egy használt Oppo 203-ra, hogy nem az androidos op rendszerrel keljen bajlódni. Valaki összehasonlította már közvetlenül ezt a két lejátszót esetleg mekkora a különbség képileg?
Tudom hogy nem egy árkategória a kettő, de van egy Oppo 103-as is e mellett és azzal sosincs baj.Köszi!
-
hatala
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
A Q10pro -on frissítenék, de online nem látja, azt írja hogy a legfrissebbet használom, de ez nem igaz, mert már ugye 2.1.4. a legújabb, nekem meg a 2.0.8. van fent.
Vezetékes nettel csatlakoztatom, tehát nincs hogy nem megy a wifi, meg az alkalmazások is mennek online.
Fat32 es pendrive-ról frissítettem eddig, most is ez lett volna a plussz opció, de bármelyik usb portra rakom, azt írja ki a lejátszó, hogy nem lát upgrade fájlt, 2 pendrive-on is próbáltam már hasonló eredménnyel.
A letöltött fájlt egyben áthúzom a pendrive-ra és csatlakoztatom a lejátszóhoz, hogy az csomagolja ki, úgy emlékszem, eddig is így volt.Mit csinálok rosszul?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest