- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
addikt
Értem, amit mondasz, de van olyan, hogy a pöttöm számára nem elérhető helyen van. Én ilyenre gondoltam, hogy "nem kell neki odaadni". Az, hogy jön-megy-mászik, nem jelenti azt, hogy neki megfogható helyen legyen, pláne, hogy csócsálja is megfele.
Nincs saját gyerekem, de láttan pár kisgyereket, akiknél szintén meg kellett oldani, hogy 1m alatt ne legyen olyan cucc, ami nem az "övé".

-
zetor2000
addikt
Enyémben van microsd slot, van is benne valamekkora, de visszajátszani az app azokat az eseményeket, amikről dob infüt, csak pénzért akarja visszajátszani - az első 3-5mp-en túl. Igazából tarhál, hogy fizessek elő, én meg nem akarok. Persze prepufferel, az érdemi rész előtt van 2-3 sec, amit nekem visszajátszik, de a lényegről pont lemaradok.
-
ceia
őstag
A kormány nagyon durván néz ki a nintendós irányítógombokkal, csúcs lehet azzal játszani
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nexplo
őstag
Ezek az Arozzi székek, régen sem voltak olcsóak 75-80k magassága, de már átlépték a 100-at is. És még nincs vége az áremelkedésnek..
-
Számomra érdekes, hogy a kültéri kameránál nem jelenítik meg a lencse méretét és az infra/éjszakai látótávolságot. Tudom, nem az a kategória, de szerintem alapnak kellene lennie ezeknek az információknak.
-
Elmör
őstag
Ezzel a Redragon egérrel nincs tapasztalatom, de vettem kb 2 éve egy Redragon Shiva billentyűzetet és pozitívan csalódtam. Nem nagy név, de szuperül működik. Annyi gondom volt, hogy az elején a "space" nem volt rendesen a helyén, de bepattintva már okés lett, úgyhogy ha tönkremegy az egerem, lehet benevezek egy ilyesmi egérre.

-
FoLey-v
addikt
21:9-es oldalarányú LG monitor 100e Ft-ért már 400 cd/m2 fényerővel is van, szerintem sokkal jobban megéri.
Az én LG 29WK600-W monitorom 300 cd/m2-vel bír és 3 évvel ezelőtt 73k-ért vettem. Máig imádom.
Amúgy igen 100k-ért már vannak 400 cd/m2-vel szerelt monitorok is pl. 34WP65G-B -
Busterftw
nagyúr
"A saját kijelzőnél egyébként sokkal praktikusabb a telefont használni kijelzőnek."
Ez attol fugg, mi nem akarunk telefonra ezt megoldani, mert ha nem vagy otthon, peldaul elmesz paroddal vacsorazni vagy kikapcsolodni, akkor nem telefonon csekkolod a gyereket.Mi ezert valasztottunk fix kamerat/kijelzot.
-
21:9-es oldalarányú LG monitor 100e Ft-ért már 400 cd/m2 fényerővel is van, szerintem sokkal jobban megéri.
A bébikamera rohadt nagy lehúzás. Amint ráírják valamire, hogy babákhoz való, kb. duplázzák az árat. A Xiaomi az olcsó kameráiból ráadásul firmwarefrissítéssel kivette a bébiőrfunkciót.
A saját kijelzőnél egyébként sokkal praktikusabb a telefont használni kijelzőnek.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell P3421W - (3440x1440 , PBP/PIP,KVM,USB-C)
- MSI Vanguard SOC RTX 5080 16GB (2 év garancia)
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)