Hétvégi hardverkínálat

A héten házak, CPU-hűtő, monitorok, egér, kormány, kamera és egy szék került a rivaldafénybe.

Számítógépházak, hűtés


Cikkünket a rovatot szponzoráló számítástechnikai kereskedések aktuális ajánlataiból állítjuk össze. A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képezzük. Az árakat a cikk megjelenése előtti napon aktualizáljuk, de a jelen piaci helyzetben akár egy nap elteltével is változhat az ára a termékeknek. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Két megfizethető, edzett üveg oldallapos Kolink miditoronnyal indítunk, amelyek a PCX raktárkészletén várják leendő gazdáikat. A 19 089 forintra taksált Inspire X2 egy 430 mm magas, 200 mm széles és 350 mm mély, 7 bővítőhelyes géplak, ami Mini-ITX-től ATX formátumig képes elszállásolni alaplapokat. Az alulról porszűrő betéttel védett, egykamrás beltérben 165 mm magas processzorhűtők és 300 mm hosszú videokártyák férnek el, és legfeljebb két 2,5 vagy 3,5 hüvelykes, plusz egy 2,5"-es háttértároló számára van felfogatás.

Kolink Inspire X2
Kolink Inspire X2 [+]

Az alkatrészekre hat ventilátor fújhatja a hűvös légáramlatokat (egy 120 mm-es, ARGB LED-es példányt tartalmaz az ár), radiátorból pedig kettőt lehet becsavarozni, az átlós fénycsíkkal feldobott, részben perforációkkal ellátott előlap mögé maximum 240 mm-eset. A tetőlemez elejébe hozott kivezetések sorában két audio jacket, egy USB 3.0 és két USB 2.0 kaput találunk az RGB/reset gomb és ki-/bekapcsolásért felelős gomb mellett.

Kolink Inspire X3
Kolink Inspire X3 [+]

A szintén nyúlánk, üresen 4,5 kilogrammos Inspire X3 pontosan ugyanolyan specifikációk birtokában van, mint előbbi márkatársa, és még ára is ugyanaz, a különbség mindössze annyi, hogy a szellőzőrésekkel megtűzdelt műanyag előlapjának más a dizájnja.

Ha központi egységünk gyári hűtőjét szeretnénk egy picit kisportoltabbra cserélni, és az egységesített megjelenés mellett fontosnak tartjuk a címezhető világítást, a 15 290 forintért hazavihető Kolink Umbra EX180 ARGB talán megfelelhet elvárásainknak. A 157 mm magas, 500 grammos konstrukció négy (rézből készült, 6 mm átmérőjű) hővezető csöve közvetlenül érintkezik a CPU kupakjával, és csakúgy, mint a céglogós takarólappal fedett, elektroforetikusan festett lamellák, fekete színt kaptak.

Kolink Umbra EX180 ARGB
Kolink Umbra EX180 ARGB [+]

A bordázaton megtelepedett, 120 mm-es légkavaró vibrációt csökkentő gumibetétekkel megspékelt kerete sztenderd 25 mm vastag, és forgási sebessége 800-1800 rpm között szabályozható. A lapátok óránként 125 m³ levegőt mozgathatnak meg (73,6 cfm), és a 2,12 mmH2O statikus nyomáshoz 28,6 dB-es zajterhelés párosul. A 4,5 watt fogyasztású szélgép ARGB-s fénydiódáit háromtűs alaplapi tűsorral vezérelhetjük. A 180 wattos TDP-re hitelesített termék Intel LGA115x, -1200, -1700, -20xx és AMD Socket AM4/AM5 foglalatokra helyezhető fel, és a dobozából egy 12,8 W/mK hővezetési tényezővel megáldott paszta is előkerül.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés