- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
FireKeeper #21220 üzenetére
Tudomásom szerint nem, ezt megoldották az Overwatch után szabadon. Kifejezetten azért van így, hogy az emberek ne akarják felhalmozni a ládákat. Eleve a láda típusa is más, az eventeknél biztosan. Nem tudsz aktuális cuccot nyitni a régiekből, ez a lényeg. Ugyanezért a most megszerzett eventes ládákat teljesen mindegy, mikor nyitjuk ki, ugyanúgy hullhat belőle a mocsok.
A megoldás tehát a meg nem szerzésük. Aztán lehet, hogy rosszul tudom, de elvileg direkt lekezelték ezt a gyűjtögetős dolgot.
A random részt töröltem az előző hozzászólásból, mert a gyakorlat szempontjából teljesen lényegtelen is. Arról nem tudtam, hogy logoff után is ugyanazt dobja. Nem rossz trükk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- One mobilszolgáltatások
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gaming notebook topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest