- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Analóg fényképezés
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Mini-ITX
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attis1982
tag
Up
-
Attis1982
tag
up
-
Attis1982
tag
up
-
Attis1982
tag
Up
-
umiki
tag
válasz
Attis1982 #28 üzenetére
Ez a CD-n volt? Biztos véletlenül nem a HD-n lévőt nézted meg? (Többválasztásos menü, ami az első HD? különböző partícióit ajánlaná fel bootolásra? - ehhez én nem nagyon értek, valami Windows tudós kéne ide - mindenesetre a 3-ik partición keresi a bootloadert?)
[Szerkesztve] -
Attis1982
tag
Megneztem!
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(3)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(3)\WINDOWS=''Microsoft Windows XP Professional - new'' /noexecute=optin /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS=''Microsoft Windows XP Professional - magyar'' /noexecute=optin /fastdetect
ezt talaltam benne. -
umiki
tag
Gondolom ez a progi nem túl hosszú. Ha a laptop új és tud bootolni pendrive-ról, akkor meg lehetne próbálni oda másolni a progit. Hátha onnan megy.
Nem tudom milyen oprendszer az alapja a sorozatszámgeneráló proginak (DOS-os ?). Lehetne bootolni floppyról és megpróbálni elindítani a CD-ről parancssorból.
[Szerkesztve] -
PapaMaci
őstag
Ez milyen tipusu gép?
-
Flashy
veterán
az a baj nem tudjuk milyen sorozatszám kell a proginak. lehet, hogy saját maga generál egyet a hardverparaméterekből.
nekem is az lett volna a tippem, hogy a sorozatszámgeneráló cd-t megszerezni máshonnan, vagy átmásolni másik cd-re, hátha. notebook cdromok ilyenek, ha nem használod akkor is tönkremegy fél év alatt.
[Szerkesztve] -
behappy
aktív tag
noti hátulján nincs véletlen egy kis cimke a sorozatszámmal?
S/N vagy hasonlot keress.
szerk: próbáld meg átirni a boot CD-det és azzal próbáld meg, lehet nagyon finnyás a notid CD olvasója és nem tudja már olvasni a karcok vagy akármi miatt. Nekem XP Cd-vel volt hasonlo gondom: asztaliban tökéletes, notiban nem tudta másolni a telepitő file-okat, ránézésre karcmentes volt. Átirás segitett.
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
tehát van egy felinstallált Windowsod, arra telepítesz egy programot ami a gép sorozatszámát kéri, a sorozatszám kiíratásához van egy másik programod, ami akkor működik, ha a CDjéről bootolsz be és akkor kiírja. ehhez kéne a notebookot arra beállítani hogy CDről bootoljon.
a notebook biosába be tudsz lépni? -
Flashy
veterán
nemtom a többiek hogy vannak vele én nem értem hogy mi a gond. az XP aktiválásról van szó? ha nem akkor másik programról de milyen program, honnan van, miért, hogyan és mi célból, valamint mi az élet, a világmindenség meg minden kérdésére a válasz?
-
Attis1982
tag
Hello!
Nos lenne egy Sony laptopom. Be lehet allitani hogy CD-rol bootoljon.
Windows boot be is jon meg midnen, csak lenne egy program amihez kell egy Szamitogep sorozatszam es valamit beir egy Licenceprogram a rendszerbe. Ez mind a Boot lemezrol menne. Csak az a gond hogy nem megy! A nagy gepemen elindul ki is irja a szamsort amire a kodot meg is kapom telefonon, csak a Laptopomon nem tudom elinditani! Kerem segitsen valaki !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest