- TCL LCD és LED TV-k
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
atus
senior tag
Vigyázat! Barkács megoldás a láthatáron!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha az egyébként tűzforró vinyóim nem lennének mobilrackben, elmondom, hogy hűteném őket, hátha érdekel valakit.
Szóval ezt most FPC jellegben mondom el. (First Person Cooler) Nekem a fémváz a meleg, az elektronika annyira nem vészes, ha nálad nem így van, a lentieket el se olvasd...
Először is megragadnék egy korrekt vastagságú alumíniumlemezt, amit a vinyórekesz max belső szélességére szabnék hosszában. Aztán a vinyó hosszának kétszeresét levágnám az adott szélességű lemezből, a felénél bejelölném karctűvel , és az egyik felét hosszában felvagdosnám 2-4mm széles csíkokra, amit utána legyező alakban széthajtogatnék. Az épen maradt felénél fogva felrögzíteném a vinyó fémházának tetejére, és a legyező alakban hajtott részt hagynám belógni a gép belsejébe, hogy az ottani légáramlás hűthesse. Szerintem amint lesz időm kipróbálom, hogyan működik a dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Ulefone Armor 33 Pro
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval ezt most FPC jellegben mondom el. (First Person Cooler) Nekem a fémváz a meleg, az elektronika annyira nem vészes, ha nálad nem így van, a lentieket el se olvasd...