Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cxgrav
senior tag
Hali!
Tegnap este óta kiírja a gép mikor betölt a win hogy a RUNDLL32-t nemsikerült megtalálni. Azzóa a gép kikapcsolásnál nem kapcsolódik ki a TFT monitorom, hanem kéken-pirosan-zölden villog felváltva. Összes csak codecet telepítettem tegnap este semmi mást.
5let hogy tudfnám megoldani a problémát?
Köszönöm -
Cxgrav
senior tag
Hali!
Előzőekben írtam hogy valami gáz van. Win reinstall után is ezt írja ki a gép bootnál a meghajtók után:
Primary IDE channel no 80 conductor calbe installed (és betölti a win)
Régen nem írta ki... -
Cxgrav
senior tag
Hali!
Másik topájkot nem akartam nyitni, de sztem ide tartozik.
Szal bekapcsoltam pár napja a gépet és elkezdett kattogni.. 1 órányi szerelés után kiderült hogy a billentyűzet húzódott ki, és amiatt kattog (mikor visszadugtam megjavult) na és azóta a bootképernyőn a vinyók alatt kiírja hogy egy elsődleges 80 eres kábel ninsc bedugva és továbblép a boot és indul a gép... de szerelésnél már feltűnt mert akkor ott megállt... de most bevan dugva minden és így is kiírja, de nemtudom miért...
Valaki esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest