- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rajkonnen
csendes tag
hali. tudnátok segíteni? tegnap újratelepítettem a gépet. leszedtem róla minden fontos cuccot. beteszem a telepítő cd-t elindítja az újratelepítést. újraindul a gép. behozza azt a részt ahol a partíciók vannak feltüntetve. nincs partíciókra osztva a vinyó(80gb) van egy 79,valahány gigás rész amin a windows volt alapból meg egy 8mbos szabad terület. felrakja a 79gigás részre a windowst, kész is a telepítés de utána látom hogy nem törölte le e régi dolgokat a C-ről, és utána sem engedi formázni, se a sajátgépből, se parancssorból. de a telepítés során nem is kínálja fel hogy formázza a partíciót telepítés előtt, a régi gépemnél ezt felkínálta. se nem enged partíciót törölni se újat létrehozni, arra hivatkozva hogy a 79 gigás részen ideiglenes telepítési fájlok vannak. nagy nehezen behoztam a biosát hogy átállítsam hogy a telepítő cd-ről bootoljon, de a biosa se olyan mint a régi gépeknek. ott vannak a menüpontok de nem reagál a nyilak mozgatására.csináltam róla egy képet
segítségetek előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- 1TB Western Digital Black 3,5" hdd-k (kevés futási idővel)
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest