Új hozzászólás Aktív témák
-
rajkonnen
csendes tag
hali. tudnátok segíteni? tegnap újratelepítettem a gépet. leszedtem róla minden fontos cuccot. beteszem a telepítő cd-t elindítja az újratelepítést. újraindul a gép. behozza azt a részt ahol a partíciók vannak feltüntetve. nincs partíciókra osztva a vinyó(80gb) van egy 79,valahány gigás rész amin a windows volt alapból meg egy 8mbos szabad terület. felrakja a 79gigás részre a windowst, kész is a telepítés de utána látom hogy nem törölte le e régi dolgokat a C-ről, és utána sem engedi formázni, se a sajátgépből, se parancssorból. de a telepítés során nem is kínálja fel hogy formázza a partíciót telepítés előtt, a régi gépemnél ezt felkínálta. se nem enged partíciót törölni se újat létrehozni, arra hivatkozva hogy a 79 gigás részen ideiglenes telepítési fájlok vannak. nagy nehezen behoztam a biosát hogy átállítsam hogy a telepítő cd-ről bootoljon, de a biosa se olyan mint a régi gépeknek. ott vannak a menüpontok de nem reagál a nyilak mozgatására.csináltam róla egy képet
segítségetek előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Rettegés és új ellenfelek: bemutatkozott a Lords of the Fallen II Umbralja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest