Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rajkonnen
csendes tag
hali. tudnátok segíteni? tegnap újratelepítettem a gépet. leszedtem róla minden fontos cuccot. beteszem a telepítő cd-t elindítja az újratelepítést. újraindul a gép. behozza azt a részt ahol a partíciók vannak feltüntetve. nincs partíciókra osztva a vinyó(80gb) van egy 79,valahány gigás rész amin a windows volt alapból meg egy 8mbos szabad terület. felrakja a 79gigás részre a windowst, kész is a telepítés de utána látom hogy nem törölte le e régi dolgokat a C-ről, és utána sem engedi formázni, se a sajátgépből, se parancssorból. de a telepítés során nem is kínálja fel hogy formázza a partíciót telepítés előtt, a régi gépemnél ezt felkínálta. se nem enged partíciót törölni se újat létrehozni, arra hivatkozva hogy a 79 gigás részen ideiglenes telepítési fájlok vannak. nagy nehezen behoztam a biosát hogy átállítsam hogy a telepítő cd-ről bootoljon, de a biosa se olyan mint a régi gépeknek. ott vannak a menüpontok de nem reagál a nyilak mozgatására.csináltam róla egy képet
segítségetek előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- BestBuy ruhás topik
- Gurulunk, WAZE?!
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest